|

Energie opdoen in Hohe Tauern

Je longen tot rust laten komen en energie opdoen, dat gaat heel goed in Oostenrijk. Zelf knapte ik helemaal op  in de prachtige regio Hohe Tauern in Tirol.

Paradijs voor je longen

Voor de vakantie hadden mijn longen het zwaar met de smog in de stad. Maar momenteel stuiter ik door het huis, eindelijk heb ik weer energie. Helemaal dankzij mijn heerlijke vakantie in Oostenrijk. Nergens doen je luchtwegen het zo goed als in de bergen. De eerste paar dagen moest ik flink opknappen, maar aan het eind van de vakantie haalde ik tijdens een bergwandeling iedereen energiek in.

perfecte-vakantie-astma-airgirlsHohe Tauern in Tirol

De regio Hohe Tauern in Tirol is het paradijs voor mensen met longklachten en allergie. Hoog in de bergen is de lucht schoon. Huisstofmijt overleeft het niet op die hoogte. En de hotels zijn ingesteld op gasten met astma en allergie. In verschillende hotels zijn speciale kamers ingericht voor mensen met astma en allergie. De kamers zijn vrij van fijnstof, huisstofmijt,  dierenharen, sigarettenrook etc. Val jij in de categorie ernstige (allergische) astma? Er zijn artsen aanwezig, voor het geval dat. Je kunt dus letterlijk alles loslaten, betere verzorging bestaat er niet.

goed-ademhalen-vakantie-airmagazineJodelend van geluk door de alpenweides

In Oostenrijk is genoeg te beleven. Je kunt, met of zonder je eigen Peter genieten van alle prachtige uitzichten, een dagje jodelen, zwemmen in bergmeren, wandelen tussen de koeien of de hoogste waterval van Europa bezoeken.  En zoals de regio het noemt, je kunt: Aufatmen für Allergiker und Asthmatiker.Het maakt eigenlijk niet eens uit wat je doet, want je fit voelen is al zooo fijn!

Energiek aan het werk

Je wordt met open armen ontvangen en gaat met een leeg hoofd en vol energie weer naar huis. Het bloed stroomt door je aderen, de zuurstof wordt door je hele lichaam volop benut, resultaat: je bent een bonk energie!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

 

Posted by on oktober 5 2012. Filed under Hotspots, travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021