|

Ijsbeelden kijken in Zwolle

Ieder jaar is het weer groot feest in Zwolle, 50 dagen lang zijn er tientallen ijssculpturen te zien die verhalen uitbeelden of live gemaakt worden. Ook dit jaar vindt het weer plaats en gaat het 6 december al van start!

World in Motion

Het thema van dit jaar is World in Motion, wat betekent dat er meerdere voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen te zien zullen zijn die uit ijs gehakt zijn. Op deze manier zullen onder andere het verhaal van de Titanic en de eerste maanlanding uitgebeeld worden.ijsbeeld

Dagje uit

Naast de optredens waarbij er met kettingzagen los wordt gegaan op blokken ijs, is er nog meer te beleven in de hallen van Zwolle. Zo zijn er kermisattracties, springkussens, een bioscoop, live muziek en meerdere eettentjes te vinden. Prima in te plannen als dagje uit dus, waarbij er ook ruimschoots rekening wordt gehouden met kinderen.

Toegangskaartjes zijn voor volwassenen 12,50 en voor kinderen 8,50. Ze zijn online te koop via de site van het ijsbeelden festival.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 4 2014. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021