|

Inside Design 2011

Nog maar een paar weken en het is weer tijd voor het meest inspirerende designevenement van Nederland. Op 23, 24 en 25 september is er van alles te zien en te beleven tijdens Inside Design. Dit jaar zal het moderne en door water omringde IJburg het decor vormen voor talloze designers en interieurmerken om hun laatste werk te tonen.

Toonaangevende beurs
Wat in 2003 ooit begon als een designroute door Amsterdam, is nu uitgegroeid tot een groots (vorig jaar trok IDA ruim 8000 bezoekers) evenement met internationale aanzien waarbij designliefhebbers en –kenners drie dagen lang kunnen genieten. Voor de negende keer organiseert Elle Decoration Inside Design, dat dit jaar is opgezet als de kleinschalige variant van de toonaangevende internationale meubelbeurs in Milaan.

Speeddaten met stylisten
Verspreid over het Steigereiland, Haveneiland West en Haveneiland Oost worden in casco  bedrijfspanden en luxe appartementen diverse projecten gepresenteerd waaronder door internationale namen als Leif.Designpark, PP Møbler en Bocci en David Trubridge. Maar ook grote en bekende merken als Royal Mosa, Bulthaup en Histor laten veel moois zien. Design- en kunstacademies tonen het werk van jong talent – waar dit jaar overigens de nadruk op ligt, diverse musea presenteren speciale tentoonstellingen en natuurlijk kan er ook nog geshopt worden – onder andere in de Elle Decoration Store. Er is meer als genoeg te doen, zo  krijg je bijvoorbeeld ook de kans te speeddaten met architect Hans Oudendorp en interieurarchitect/stylist Marc Heldens in hun eigen studio op Steigereiland. Je kan in 45 minuten tijd al je verbouw-, renovatie- en interieurvragen met ze bespreken, gratis en voor niks!

Kortom, een verrassende en veelzijdige mix van gerenommeerde merken en eigenzinnige ontwerpen die je simpelweg niet mag missen. Meer informatie omtrent de kaartverkoop vind je hier.

Win tickets
Je kunt je ook gewoon voor de Airmagazine nieuwsbrief inschrijven, dan maak je automatisch kans op één van de 3×2 tickets voor Inside Design Amsterdam!

Inside Design
23, t/m zondag 25 september 2011
Locatie: IJburg
Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur

Posted by on september 15 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021