|

Inspiratie opdoen bij TuinIdee 2015

Van 26 februari t/m 1 maart kun je ideeen op doen voor je droomtuin op TuinIdee 2015. Tijdens het grootste tuinevent van het jaar presenteren bijna 250 exposanten nieuwe producten en trends.

Nieuwe tuintrends

Heb je last van hooikoorts en wil je daarom je tuin helemaal anders indelen en beplanten? Ben je je volgetegelde tuin zat en heb je zin in wat meer groen? In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch zijn op 25.000 m2 verschillende tuinstijlen, trends en bijzondere of verrassend toegepaste tuinplanten te bekijken. Of je nou van Scandinavisch strak of laidback Ibiza houdt, er is genoeg voor je te beleven.

tuinidee-hooikoorts-airmagazine

Inspiratie en voorbeeldtuinen

Wil je iets anders met je tuin maar weet je niet goed wat? Tuin- en landschapsarchitecten Bram Breedveld en Ed Joosting Bunk van Studio LandLab hebben voorbeeldtuinen voor je ontworpen. Zo is er de Speeltuin – een tuin waar je in kunt spelen op elementen uit de natuur zoals een klimboom en de Plantenproeverij – een eetbare tuin met vergeten groenten en bijzondere kruiden.
Dus ga lekker rondkijken en maak veel foto s! Omdat elke voorbeeldtuin voorzien is van een ontwerp, een lijst van gebruikte planten en materialen met een budgetindicatie kun je thuis gelijk aan de slag .

Rob Verlinden, stylng en advies

In het Tuintheater is dagelijks een berg leuks te zien. Leer alle sover snoeien, vraag kwekers of de plantendokter om advies of laat een tuinschets maken. Ook tv-tuinman Rob Verlinden en groenstylist Romeo Sommers zijn aanwezig.

Kaartjes Tuinidee winnen

TuinIdee 2015 is van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart geopend van 10.00-18.00 uur, op vrijdag 27 februari zelfs tot 22.00 uur. De kaartjes zijn in de voorverkoop € 11,50 of € 16,- aan de kassa. En… als je aan onze winactie meedoet kun je twee kaartjes winnen!

Posted by on februari 11 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021