|

Kerstmarkt in Keulen

De dagen worden korter, het weer wordt kouder en de man met de mijter en lange baard is weer in het land! Winter is coming en daarmee natuurlijk ook de kerst. Om je dit jaar echt op en top voor te bereiden is het zeker een aanrader om een dagje Keulen in te plannen tussen 23 november en 23 december.

Blokhutjes en glühwein

Wie dacht dat Amerikanen over-the-top kerst vierden, is nog niet op een Duitse kerstmarkt geweest. Alles is er te vinden, van kerststollen, kransjes, versieringen tot bratwürst, bier en kunstsneeuw. Vier kerst helemaal in stijl tussen de blokhutjes , onder het genot van kerstmuziek.

kerstmarkt--keulen

Negen kerstmarkten in een stad

In Keulen kan je helemaal los dit jaar, met maar liefst negen kerstmarkten (twee meer dan vorige jaren)! Vijf van de markten zijn in de binnenstad te vinden, de rest ligt iets uit het centrum. Van 11 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds kan je hier je geluk op. Eet gepofte kastanjes, koop zo’n schattig hart en maak ( vooral als je vanwege je voedselallergie werkelijk niets op die markt kunt eten) nog even een rondje langs de reguliere winkels.

Waarom je in Duitsland moet gaan shoppen

Vervoer kerstmarkt Keulen

De kerstmarkten zijn onderling goed verbonden met het openbaar vervoer of anders te voet te bereiken. De eerste kerstmarkt is bij het station, dus vanaf daar zal je glittersneeuwkerstbomenreis zich vanzelf uitwijzen.

Bij HotelSpecials.nl vind je fijne hotels en als je ze belt voordat je reserveert helpen ze je altijd goed met al je vragen over vloerbedekking, huisdieren en andere dingen die wij Airgirls belangrijk vinden.

Posted by on december 7 2015. Filed under travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid