|

Kunst en design bij OBJECT Rotterdam

Van 5 t/m 8 februari 2015 kun je je in Rotterdam laten overladen met  design, mode en kunst bij de OBJECT Rotterdam .

Meubels en mode in Rotterdam

Het beroemde cruiseschip SS Rotterdam  is tijdens Object Rotterdam gevuld met design; van mode en interieur tot beeldende kunst en architectuur. Meer dan 50 nationale en internationale deelnemers tonen hun bijzondere objecten uit verschillende kunstdisciplines. De bijzondere locatie geeft een extra dimensie aan de geëxposeerde werken en de sfeer op de beurs.

linda-nieuwstad- object-rotterdamLezingen van Bořek Šípek

Deze editie van de Object is een grote ontdekkingstocht door verschillende ruimtes van de SS Rotterdam. Van hotelkamer tot buitendek, overal is iets bijzonders te ontdekken. Zo is er tijdens OBJECT in een van de kamers een pop-up store van modekenner Margreeth Olsthoorn te vinden in en er zijn verschillende lezingen van o.a. beeldend kunstenaar Joep van Lieshout, ontwerper Richard Hutten en architect Bořek Šípek bij te wonen.

Vervoer naar Object Rotterdam

Je komt het gemakkelijkst bij de beurs door de metro te pakken naar metrostation Wilhelminaplein. Daar staat een shuttleservice voor je klaar.  Er is dit weekend veel te beleven op kunstgebied, dus zorg dat je ov- kaart goed opgeladen is!

Beeld: RJW Elsinga , Linda Nieuwstad

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 7 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel