|

Mangusto; voor cocktails en koffie

Bijkletsen met vrienden,  een broodje halen in je lunchpauze of een drankje met je collega’s doen, het kan allemaal bij Mangusto aan de Coolsingel in Rotterdam.En Mangusto heeft nu ook een cocktailclub!

Veelzijdige Italiaanse bar in Rotterdam

Mangusto was al een tijd de plek voor een take away broodje, een ijsje of een glas wijn mjet versnapering. Vergelijk het met de veelzijdige italiaanse bars die je in je zomervakantie weleens bezocht hebt. Sinds de heropening van Mangusto, 21 december, is er een aspect bijgekomen; ’s avonds transformeert deze hotspot in een club waar genoten kan worden van heerlijke cocktails en bijzondere hapjes.

Mooie cocktailbar in Rotterdam

Mangusto Cocktail Club serveert de beste cocktails, shaken (not stirred) door een professionele cocktailshaker. Daarnaast zijn er smaakvolle gerechten passend bij het moment van de avond en nacht te bestellen. Overdag wordt er bij Mangusto nog steeds goeie koffie (to go) geserveerd.

Mangusto
Coolsingel 14
3011 AD Rotterdam

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 8 2013. Filed under Events, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid