|

Nieuw Café Rotterdam

Wanneer je de warme zomerdagen op een terrasje in 010 door wil brengen, maar je de Witte de Withstraat en De Tuinen inmiddels wel kent ga je gewoon naar Café Rotterdam. Met de heropening van deze fijne horecagelegenheid aan de Maas heeft Roffa er een pareltje bij.

Terras met het mooiste uitzicht op Rotterdam

Op ooghoogte van de Erasmusbrug en aanmerende cruiseschepen heb je op het fijne terras van Café Rotterdam een geweldig uitzicht op de Maas en skyline. Hier zie je hoe mooi Rotterdam is en kun je heerlijk uitwaaien, een ideale plek om je date mee naartoe te nemen of met vrienden bij te kletsen.

Cafe-Rotterdam-1

Koken op niveau

Maar niet alleen het terras is een aanrader. Het interieur van Café Rotterdam scoort heel wat punten aangezien het de zo geliefde stijl van Het Nieuw Bouwen ademt. Net als de Van Nelle Fabriek en Dudok heeft het pand grote ramen die veel licht vangen, een ruime opzet en een hoog gewelfd plafond. Het eten wordt met liefde verzorgd door chef-kok Merijn Sips (voorheen Librije’s Zusje**) wiens menukaart veelzijdig is met een Mediterrane twist. Je kunt binnen en buiten prima terecht voor een zakelijke lunch, een fijne zondagmiddagbrunch of een romantisch diner.

cafe-rotterdam

Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 1 2015. Filed under Events, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...