|

Picknick in the park voor iedereen

Kom zondag 12 juni naar Het Park bij de Euromast om met je vrienden of gezin van een heerlijke Lily’s Picknick genieten. Er zijn speciale manden voor  mensen met een voedselallergie te koop, dus er is geen reden om niet te gaan!

Genieten
Een van de mooiste parken van Rotterdam is Het Park bij de Euromast!Zondag is er een gezellige Lily ‘s Picknick, deze keer verzorgd door Ma Guise catering. Tussen 13 en 19 uur kun je in het park op je kleedje genieten van een lekker achtergrondmuziekje, een goed gevulde picknickmand en leuk gezelschap.

De mand
Een picknickmand kost €30 en bevat genoeg eten voor twee personen.
Er zit namelijk het volgende in:
2 x Pain de Camarque met kalkoen, bladsla en honingmosterdsaus
Totally Nuts: mix van macademia, pecan en wasabinootjes
2 x Lily’s Lavender Tea Cupcake
8 x crostini met diverse smeersels
2 x mini pastasalade met gegrilde groenten, pijnboompitjes en stukjes pestokip
1 fles verse jus d’orange
1 fles Earth Water
1 Grazia Magazine
Wanneer je doorgeeft waar je allergisch of overgevoelig voor bent maakt Ma Guise, hoe geweldig, een speciale mand voor je!

In de loop van de middag krijg je ook nog een mini-hamburgertje geserveerd! Daarnaast is er  een drankuitgiftepunt en kun je o.a.  extra cupcakes  bij de standjes op het terrein kopen.

Bestel en help het Earth Water Fonds
Bestel en betaal hier je picknick. Dit kan tot en met vrijdagmiddag 10 juni. Heb je een voedselallergie? Mail info@maguise.nl voor een speciale picknickmand! Bij slecht weer wordt de picknick geannuleerd en krijg je het geld teruggestort.

Lily’s Cupcakes en Ma Guise doneren de opbrengsten van Lily’s Picknick aan het Earth Water fonds dat waterprojecten in de Derde Wereld steunt. Meld je dus snel aan voor een super gezellige middag in Rotterdam!

Tipje: Parkeer je auto aan de rand van de stad en kom met het openbaar vervoer.

Posted by on juni 6 2011. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Picknick in the park voor iedereen”

  1. Gezellig a.s. gaan we picknicken!:)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021