|

Tuinidee 2016, van moestuin tot sierbestrating

Kun je in het tuincentrum om de hoek niet genoeg tuin ideeën op doen, wil je meer dan alleen sierbestrating of zie je graag wat voorbeelden voordat je een hovenier belt? Ga dan naar de TuinIdee 2016 die van 25 tot en met 28 februari in ‘s-Hertogenbosch wordt gehouden.

Voorbeeldtuinen en demonstraties

Of je nou je eerste koophuis hebt met tuin of al jaren tuiniert, de tuinidee is een beurs voor iedereen. Je ontdekt er trends op tuingebied, kunt er praktische adviezen van o.a.de plantendokter krijgen en demo’s over allerhande tuinzaken als snoeien en verzorging, bijwonen. Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee 2016 ‘the place to be’.

tuinidee-tuinieren-tuininspiratie

Tuininspiratie en trends bij Tuinidee

De voorbeeldtuinen, van budgetvriendelijk tot exclusief, die je kunt bewonderen zijn allemaal voorzien van een ontwerp, productlijst en prijsindicatie. Zo kun je er direct mee aan de slag in eigen tuin. Hartstikke handig!

Nieuw: TuinIdee Culinair

Altijd al willen weten hoe eetbare bloemen smaken? Laat je verrassen op TuinIdee Culinair: van zaaien, oogsten, bereiden tot tafelen. Je vindt er smaakvolle sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tuintafels om direct aan te schuiven… Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten.

Praktisch

TuinIdee 2016 is van 25 februari tot en met 28 februari geopend van 10.00-18.00 uur, op vrijdag 26 februari tot 21.00 uur. Entreeprijs € 12,00 in de voorverkoop via www.tuinidee.nl of € 16,50 aan de kassa, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Maar je kunt ook meedoen aan onze winactie en twee kaartjes winnen! Airmagazine mag er 5×2 weggeven.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 6 2016. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply