|

Vans Downtown Showdown 2012

De afgelopen acht jaar is Vans Downtown Showdown met zijn event voor en door skaters  in wereldsteden als Londen, Turijn en Hamburg neergestreken. Gelukkig voor ons was 2,3 en 4 augustus 2012 Amsterdam the place to be voor skaters, street art en Air – girls.

Genoten van Vans Downtown Showdown

Vans Downtown Showdown staat na afgelopen weekend hoog in onze events lijst. De sfeer was super relaxed, het thirtysomething publiek was kleurrijk en vriendelijk en de muziek lekker (Yeah, Beastie Boys! ) Of je nou de skate competitie wilde bekijken, lekker bij wou kletsen onder het genot van een wafel met choco of met een biertje in je hand je skatende 8- jarige in de gaten wilde houden, het kon allemaal. En mocht je single zijn, er lopen nergens zoveel interessante mannen los rond als bij Vans.

We got Wah’d

Natuurlijk kwamen wij als nailpolish addicts in de eerste plaats voor de Londense girls van WAH nails. Als een kind zo blij namen we plaats aan hun tafel voor een gratis mani. Ik kreeg gratis handige tips en een Models Own striper plus het Wah nails book of nail art waar ik  al weken naar heb zitten staren, ik vertel je er binnenkort alles over!

Tshirts laten zeefdrukken bij Lovenskate. All the way from London!

Deze gorgeous en sympathieke Megan Fox look-a- like  strijdt met Monster voor het voortbestaan van het Amsterdamse skatepark.
Om Skatepark Amsterdam een betere toekomst te bieden heeft Monster Energy een actie bedacht. Instagram een foto van het Vans event (of leen er van ons) en tag #MONSTERSAVESA. Als we totaal 10.000 foto ‘s taggen, dan krijgt Skatepark Amsterdam € 10,000 ,-

Gratis Vans waffles

Rotterdammers Tom en Bas genieten van de Burgermeester burgers.

Ik sprak met The man himself, de hartelijke Steve van Doren die voor de gelegendheid over was komen vliegen vanuit de USA. vans-man-vandoren-airmagazine

Lastplak, die ook het Vans Downtown Showdown 2012 logo ontwierp, was van de partij.lastplak-vans-logo-2012

Winnaars Vans Showdown competition 2012

Waar het uiteindelijk allemaal om draaide was natuurlijk de competitie. Vier teams bestaand uit vier talentvolle skaters streden om het prijzengeld van 50.000 euro. De Vans Legends Steve Caballero, Tony Alva & Ray Barbee reikten met Tommy Guerrero de prijzen, waaronder enorme Goudse kazen en een custom made Charge fiets uit. De eerste prijs ging naar  Flip, element werd tweede, Antiz was goed voor een derde plaats en Toy Machine werd vierde.

Online meegenieten van het Vans Downtown Event 2012

Kon je er niet bij zijn in het Westerpark? Je hebt een hoop gemist, maar bekijk delen van de Vans Downtown Showdown competition op het Vans kanaal en geniet mee van de sfeer.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on augustus 6 2012. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...