|

Vans off the wall; WAH nails, streetart en skateboard legendes

Heel veel stoere mannen bij elkaar, je eigen shirt printen, de dames van WAH nails om je de meest waanzinnige manicure te geven  en een drankje met Nassim Guammaz toe. Sounds like heaven! Bij het Vans off the wall event donderdag 2 tot en met zaterdag 4 augustus kan dat allemaal

Qualitytime met mannen bij Vans off the wall

Zelf al heb je nog nooit op een skateboard  gestaan, het Vans off the wall event is echt een spektakel waar je bij moet zijn. Je kunt de grootste skateboard legendes zien stralen. Wil je vriendlief/ zoonlief  even bijpraten zonder te laten merken dat je stiekem voor de Vans  expositie, tshirs en nailart van Wah gaat? Wereldkampioen Steve Caballero opent het festival en zaterdag  strijdt hij met o.a. Ray Barbee en de Nederlandse skatebelofte Nassim Guammaz om maar liefst 50.000 euro aan prijzengeld. Meer beelden zien om ze te overtuigen? Van Godfather Steve Van Doren, maar ook  Tony Alva, Geoff Rowley en  Steve Caballero zijn er om zijn gear te signeren.

off-the-wall-amsterdamStreet art en nail art bij het Vans Downtown Showdown festival

Het driedaagse Vans Downtown Showdown festival brengt je een foto expositie die twintig jaar Vans in beeld brengt,  Live paintings van Lastplak , muziek,  een geweldige markt waar je bijvoorbeeld  bij Lovenskate je eigen shirt kan laten printen, verse wafels en de vetste nailart ooit, die van WAH nails. En natuurlijk heel, heel veel skateboarden. Gratis!

airmagazine-vans-wah-skateVans  event informatie

De openingsexpo en het bijbehorende feest in het Transformatorhuis begint donderdag 2 augustus om 17.00. Op zaterdag start het evenement  en om 12.00 uur.  Alle activiteiten vinden plaats op en om het Westergasfabriek terrein in Amsterdam en zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Posted by on juli 30 2012. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Vans off the wall; WAH nails, streetart en skateboard legendes”

  1. niets voor mij, al moet ik eerlijk zeggen dat ik genoeg vans fans (haha) ken

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid