|

Vintage Barbie op de Verzamelaarsbeurs

Als je gebiologeerd Auction Hunters kijkt voor de meest waardevolle 2dehands vondsten tussen de rommel, Tussen Kunst en Kitsch volgt vanwege de oude Jugendstil voorwerpen of Drew Pritchard met Salvage Hunters omdat je ook zulke geweldige vintage decoratie voor in je huis zoekt dan is de VerzamelaarsJaarbeurs echt iets voor jou.

VerzamelaarsJaarbeurs voor brocante in huis

Ouderwets bloementjesservies van Royal Albert met bijpassend stopcontact, naaigerei uit 1930, modebladen  van rond de vorige eeuwwisseling, je waant je op de set van Boardwalk Empire.

jaarbeurs-rommelmarkt

Barbie en Studio Ghibli  merchandise

Maar ook voor moderne cultuur zoals Ball Jointed Dolls uit Azië, Pullips, Barbie’s en alles van Star Wars kun je op de Verzamelaarsbeurs terecht. Je vindt er Little Pet Shop popjes voor bijna niets, maar ook exclusieve speeldoosjes van Ponyo, het tekenfilmfiguurtje van Studio Ghibli.

verzamelaarsbeurs-2013

verzamelen-stolp-airmagazine
Bijzondere boeken en Grimm

Sommige kraampjes lijken inspiratie geweest te zijn voor de trailer van Aunt Marie uit Grimm, oude boeken, wandplaten uit een oud schoollokaal en opgezette dieren, je kunt je huis echt aankleden en sfeer geven met de enorme hoeveelheid aan bijzondere spullen die je hier in de Jaarbeurs vindt. Het weekend van 23 en 24 november is er weer een VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 21 2013. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Vintage Barbie op de Verzamelaarsbeurs”

  1. Natuurbeschermer

    De handel in opgezette dieren is geregeld in de Flora & Faunawet. Europese uilen en roofvogels mogen alleen worden aangeboden en worden verkocht indien er een zgn EU-certificaat bij zit. Info over de handel in opgezette dieren is te vinden in; http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/brochures/2011/03/11/handel-bezit-en-prepareren.html

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel