|

Wijnbar Het Eigendom

Wijnbar Het Eigendom aan de Witte de Withstraat in Rotterdam is met zijn fijne, overdekte, verwarmde terras, uitgebreide wijnkaart en centrale liggen de perfecte plek om bij te kletsen met vrienden of uit te rusten van een middagje stad.

Wijnbar Het Eigendom

Uitgaan in Rotterdam doe je in de sfeervolle Witte de Withstraat. Je vindt er tal van café ‘s en eetgelegenheden waaronder Het Eigendom.
In deze mooi ingerichte bar kun je als echte wijnliefhebber een van de 35 wijnen  bestellen, maar het is ook een geschikte plek om te netwerken of met een ice tea te crashen na een cultureel middagje Boymans. De muren zijn eigenzinnig gevuld met hout van wijnkistjes en een werk van de uit Toulouse afkomstige Graffiti artieste Miss Van.

miss-van-artEen fijn mannen terras

Wijnbar Het Eigendom heeft een ideaal, met zeildoek overdekt, terras om met vrienden te borrelen. Het designterras heeft naast mooie, stoere hockers ook lekker hoge, stevige terrasplaatsen zodat ze gemiddelde Hollandse man ook eindelijk eens zonder kramp van een drankje kan genieten. En als het wat kouder wordt kun je na een middagje shoppen naast een van de terras heaters opwarmen met een lekker glaasje wijn.

witte-de-withstraatWijnbar Het Eigendom
Witte de Withstraat 45B
3012 BM Rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 11 2012. Filed under Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021