|

Verrassend op vakantie met Wimdu

Wimdu biedt woningen over de hele wereld aan, van appartement naast het Louvre in Parijs tot een boomhut op het platteland,ze hebben het allemaal. Hou je niet van standaard hotelketens en vind je het ontdekken van nieuwe steden het allerleukst aan je vakantie? Dan is Wimdu zeker iets voor jou.Echt ontdekken met Wimdu
Een nieuwe manier van reizen, persoonlijk, bijzonder en goed geprijsd. Als je van de couleur locale houdt,  graag op bijzondere plekken komt, maar geen fortuin wilt neertellen is het een aanrader de  Wimdu site eens te bekijken. Wimdu is en online platform dat  je met aanbieders van de tofste vakantie-bestemmingen in contact brengt. “Travel like a local” noemen ze dat.

Eventjes op een droomlocatie wonen
Over de hele wereld verhuren 30.000 mensen hun huis via Wimdu. En daardoor kan het zomaar gebeuren dat je de zomer vlakbij het Colosseum in Rome of een studentenkamer in het hippe New York scoort. Vaarwel onpersoonlijke hotels in de toeristische, te drukke hoofdstraat vol zakkenrollers en hallo geweldige woning! Heb je al heel je leven in een boomhut in Frankrijk willen overnachten? Je kunt via Wimdu op droomlocaties logeren alsof je er ècht woont. En het mooiste is nog, de bewoners kunnen je talloze inside tips geven waardoor je geen bijzondere hotspot mist. Als Wimdu- gebruiker  kun je via Social Media informatie uit wisselen met degene  van wie je het huis huurt. Super handig!

Goed geregeld huren
Als je een huis huurt wil je wel weten waar je aan toe bent natuurlijk. Wimdu houdt de verhuurkosten zelf vast en maakt het geld pas 24 uur na aankomst van de reiziger over aan de verhuurder. Daarbij is er ook de optie om zelf een onderpand in te bouwen, die de reiziger bij aankomst zelf overboekt. Gast èn verhuurder zijn geregistreerd in het Wimdu waarderingssysteem en het bedrijf heeft een telefonische noodlijn die 24 uur per dag bereikbaar is.
Heb je een voedsel intolerantie, ben je allergisch voor dieren of heb je astma? De Wimdu klantenservice zoekt voor je uit of  de verhuurder aan je eisen voldoet, zodat je niet onverhoopt tussen de donzen dekbedden en weelderige draperieën terecht komt.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 14 2012. Filed under travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Verrassend op vakantie met Wimdu”

  1. wowww, dit is echt heel handig. ik ga dit onthouden als ikw eer op vakantie ga!

  2. Ja leuk hè! Ik ga het zeker eens uitproberen

  3. Nou ik ben op dit moment niet positief over Wimdu. Telefoon en faxnummers niet meer bereikbaar. Betaling blijft uit. 1 keer na een lange wachttijd geholpen en nu al 5 dagen met email bezig met een uitstekende andwoordservice en niemand die komt helpen. Failliet??

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...