|

Ontwerpwedstrijd Samsonite

Je eigen ontwerp op een koffer, wie wil dat nou niet? Samsonite maakt dit nu mogelijk en kondigt een internationale wedstrijd aan waarbij studenten, dankzij een uniek en nieuw printproces, kans maken hun eigen ontwerp geprint te krijgen op een van de ultra-lichte Samsonite Curv collecties die ook echt in productie wordt genomen.

ontwerpwedstrijd-samsonite-ny Wedstrijd voor studenten en pas afgestudeerden

Alle studenten van een kunst – of ontwerpacademie of pas afgestudeerden, kunnen zich inschrijven voor deze unieke internationale ontwerpwedstrijd die 20 maart is gestart. Tot en met 31 mei kunnen ze hun ontwerp indienen en maken ze kans op een kofferset én een productie in Limited Edition van hun eigen ontworpen Cosmolite® of Firelite® . Deelnemers maken ook kans op een prachtige trip naar New York of Kaapstad ter waarde van € 3.000,-.

Hoe werkt het?

Ga naar www.designmysamsonite.com en dien je ontwerp in. Op de website vind je ook illustraties, templates, achtergrondinformatie en video’s die je van inspiratie kunnen voorzien. Ook kun je andere ontwerpen bekijken in de fotogalerie. Je kunt je ontwerp ook terugvinden op de Samsonite Facebook-pagina en  de Samsonite Pinterest pagina

Hoe kun je winnen?

Een professionele Samsonite vakjury kiest uit alle ingediende ontwerpen twee internationale winnaars. Daarnaast wordt er per land ook een winnaar aangewezen en wordt er een publieksprijs toegekend aan het ontwerp dat uiteindelijk de meeste stemmen krijgt op designmysamsonite. Laat je vrienden en familie dus meestemmen om nóg meer kans te maken.

Bekendmaking winnaars!

De winnaars van de ‘Design My Samsonite’ wedstrijd worden in juni 2013 bekend gemaakt en de gelimiteerde editie van het officiële winnende ontwerp staat in september dit jaar in de Samsonite Dealer Catalogus.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on maart 25 2013. Filed under Art, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid