|

Amsterdam Fashion Week; ByBrown ss15

Zaterdag 12 juli is de collectie van ByBrown op het Westergasterrein gepresenteerd. Denk cleane, vloeiende en golvende silhouetten in subtiele tinten.

Airmagazine-Fashionweek-ByBrown-02

Wetlook ByBrown

Natte haren look en knalblauw omlijnde ogen, de modellen zijn bij ByBrown de catwalk op gestuurd alsof ze uit het water zijn komen lopen in hun minimalistische outfits. Gladde, soepele stoffen worden afgewisseld met plissé. De leatherlook jasjes en jurkjes zijn net als sommige neopreen- like tops strak op het lichaam gesneden.

Airmagazine-Fashionweek-ByBrown-05

Airmagazine-Fashionweek-ByBrown-09

Typisch Hollands weer

Het klinkt als het weerbericht; grijs met af en toe wat zon. Onopvallende tinten beige, mosgroen, grijstinten  en wit domineren het beeld met als accent zwembadblauw en lichtgeel. Lange truien, lange pofbroeken en dit alles gedragen op nude sandaaltjes met hoge knalgele hakken en straps om het geheel wat vrouwelijker te maken.

Airmagazine-Fashionweek-ByBrown-13

Airmagazine-Fashionweek-ByBrown-14

Beeld: Merel Verspuij

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juli 13 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid