|

Amsterdam Fashion Week show Monique Collignon

Zaterdag toonde Monique Collignon tijdens de Amsterdam Fashion Week haar Couture Light collectie.We zagen meer kleur dan bij de meeste shows en een berg draagbare kleding die we graag zouden willen hebben.

fashion-week-amsterdam-2016-airmagazine

Stijlvol en sexy in Couture light collectie

Zakelijk, sexy en klassiek. Dit was wat er bij mij op kwam toen ik de show van Monique Collignon zag. Mode voor de vrouw die er modieus uit wil zien maar vooral kleding zoekt die haar figuur recht doet en haar mooier maakt. Fladderende jurken die de taille benadrukten, semi transparante blouses met striksluiting en mooie stevige kragen. De Couture Light collectie is  bestemd is voor powervrouwen, dus ook voor zakelijk gebruik was er genoeg te vinden. Blazers en jasjes, soms hooggesloten en met fijne gespjes als detail. In glinsterend zwart tweed of stijlvol legergroen of zand. Mantel- en broekpakken werden gecombineerd met matching leren handschoenen.

Al met al een collectie waar je op kunt vertrouwen voor een diner met je liefste, je werk en een avondje theater. Kijk je mee naar de foto’s?

161601_0599 copy

fashion-week-amsterdam-2016-airmagazine

fashion-week-amsterdam-2016-airmagazine

monique-collignon-16--amsterdam-fashion-week-airmagazine-708

fashion-week-amsterdam-2016-airmagazine

fashion-week-amsterdam-2016-airmagazine

Tekst: Nikki Datema
Beeld: Rachelle de Leeuw voor Airmagazine

Ben je benieuwd geworden naar de rest van de Fashion Week Amsterdam? Check voor meer filmpjes en pics het instagram account van air-girl Fleur @fstip.

Posted by on januari 18 2016. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid