|

Bas Kosters opent Amsterdam Fashion Week met enorm spektakel

Gisteravond was het groot feest in de Westergasfabriek, want het was de opening avond van de Amsterdam Fashion Week. En wie kan er nou beter feestjes geven dan Bas Kosters?!

Kinda busy
De show die wat later begon dan gepland was een enorm spektakel waar ook veel bn- ers op af kwamen. En ook de hele modewereld was uitgetrokken voor deze show, onder andere Bastiaan van Schaik, Lonneke Engel,  Marianne Verkerk, Frans Molenaar en Fiona Hering zaten front row.

Bas Kosters goes Gaga
De show draaide helemaal om de telephone en werd ook toepasselijk door Vodafone gepresenteerd.  De show, waar Gaga nog een puntje aan kan zuigen, begon met allerlei telefoongeluiden terwijl het publiek in het donker zat, opeens stond Bas zelf in een enorm pak met telefoon op de catwalk. Tijdens de hele show waren liedjes over telefoons te horen die werden afgewisseld met telefoon geluiden. Af en toe ging de muziek uit, licht fel aan en stonden modellen opeens stil, dan hoorde je “ Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek, een ogenblik geduld a.u.b.’ . Dit zorgde natuurlijk voor veel gejuich uit de zaal.

airmagazine-amsterdam-fashion-week

Zoals we gewend zijn van Bas Kosters was alles in een kleurrijke, speelse stijl en kwamen er veel drukke prints voorbij. De stoffen van de kleding waren wel allemaal heel zacht. Zijn kleding moest een botsing zijn tussen het drukke stadsleven en de natuur zijn.

De show werd afgesloten door een zwart witte telefoon jurk gevolgd door Bas zijn eigen voicemail en modellen die in een steeds grotere groep over de catwalk rende.

airmagazine-afw-2012-kosters

Beeld: Foto 1 en 2 Airmagazine
Foto 3 tm 7 team Peter Stigter

Posted by on januari 27 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Bas Kosters opent Amsterdam Fashion Week met enorm spektakel”

  1. super dat je er weer bij kon zijn !!!

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid