|

BB cream van Garnier getest

Op dit moment zijn BB creams helemaal in en er komen steeds meer merken met hun eigen BB cream.  Nu heeft Garnier ook hun eigen Blemish balm cream uitgebracht en vertellen wij je hoe hij ons bevalt

Eerder plaatsten we hier bij Air al een artikel over de parfumvrije BB cream van Clinique.  Nu heeft Garnier ook hun eigen BB cream uitgebracht, wij met onze gevoelige huidjes probeerden hem alvast voor jou uit.

Wat de Garnier BB cream belooft
De BB cream van Garnier  moet  een alles in één product zijn dat alle producten die je ‘s morgens gebruikt combineert. Het belooft een langhoudende verzorging te geven, maar ook foundation te zijn. Je huid moet na gebruik aanvoelen als een babyhuidje.

De BB cream van Garnier belooft namelijk 5 dingen in 1 product:
Vervagen van lijntjes
Egaliseert de teint
Stralende huid
Hydrateert
24h UV bescherming SPF15

Info over de BB cream
De BB cream zit in een mooie tube die er voor zorgt dat je goed kan doseren. De cream zelf ziet er huidkleurig uit, eigenlijk een beetje als een foundation en is geparfumeerd. Het is niet een hele dikke crème, maar ook niet te vloeibaar.  De BB cream van Garnier  kost  € 13,99 en is nu al in de winkels te koop.

Oordeel bij gevoelige huid
Ik heb persoonlijk nogal een droge en gevoelige huid en was benieuwd of deze BB cream genoeg zou hydrateren.
Normaalgesproken smeer ik elke ochtend een dagcrème op die goed hydrateert, om de cream goed te testen deed ik dat nu niet. De eerste keer dat ik het op smeerde zag ik meteen dat het duidelijker werd dat ik een droge huid had, de cream zorgde ervoor dat je allemaal schilfertjes zag. Na een paar uur had ik het gevoel dat de cream mijn hele huid leeg slurpte en totaal niet hydraterend was.

De volgende dag deed ik eerst mijn normale dagcrème op, mijn huid was goed gehydrateerd en daarna gebruikte ik de BB cream. Dit gaf een goed resultaat, de cream geeft niet hetzelfde resultaat als een foundation, het is minder dekkend, maar zorgt wel voor een wat meer geëgaliseerde huid.

Wanneer je een huid met rode plekjes, puistjes en andere onzuiverheden hebt geeft dit product waarschijnlijk niet genoeg dekking. De cream laat je huid wel goed ademen en voelt daarom aan mijn huid wel fijner aan als een foundation, ook geeft het op mijn huid geen vervelende reactie.

Conclusie
Voor mij is het een net- niet- product. Het hydrateert niet genoeg en geeft ook niet dezelfde dekking als een foundation. Heb je niet veel hydratatie nodig en zoek je een product dat een beetje dekking geeft maar je er erg naturel uit laat zien, dan is dit product misschien wel wat voor jou.

Posted by on november 14 2011. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “BB cream van Garnier getest”

  1. heb er goede dingen over gehoord, maar helaas is het niet in mijn kleur. Anders had ik wel ff getest

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid