|

De leukste Kerst onesies op een rij

Intussen al een tijdje zijn onesies helemaal hip, hot and happening. Gelukkig maar dat het ook nog een beetje een warme en comfortabele trend is, ideaal dus om je tijdens de kerstvakantie aan te wagen!

Winterpak

Als je dan toch de hele dag niet naar buiten wilt, kan je je net zo goed helemaal in winterstijl aankleden. En hoe kan dat nu beter als pinguïn of sneeuwpop? Superleuk, deze pakken van de Primark!
onesies-dieren-airmagazine - kopie

Schattig op de bank in je Kigurumi

Die paar vrije dagen zijn de ideale gelegenheid om je in zachte pluizigheid te kunnen hullen en de hele dag alleen maar films en series te kijken. Hoe kan dat nu beter dan in een fluffig lounchepak met berenoortjes?!

panterprint-onesies-kigurumi-airmagazinePanterprintje

Mocht je toch liever nog een iets chiquere uitstraling willen, dan zijn er ook gewoon onesies met panterprintjes te koop.

Vrouwelijke onesie met patroontje

Natuurlijk zijn er ook onesies met wat neutralere opdruk, waarbij de het linker pak helemaal in kerstsferen is, met de kleine konijntjes die ze erin verwerkt hebben.
vrouwelijke-onesie-airmagazine - kopie

Heb jij er intussen al eentje aangeschaft?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on december 15 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “De leukste Kerst onesies op een rij”

  1. Leuke onesies! De allerleukste onesie vind ik deze dalmatier onesie. Ik heb er de hele week in geleerd =).

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid