|

Decubal serum zonder parabenen en parfum

Wanneer je huid vochtarm of gevoelig is en je niet tegen beauty producten met parfum en parabenen kunt lijkt het soms onmogelijk om gezichtsverzorging te vinden waarmee je je huid kunt hydrateren. Een serum zoals dat van Decubal kan dan een oplossing zijn.

eczeem-parfumvrij-verzorgingHulp bij vochtarme huid

Mijn huid is door het gebruik van verschillende astma- en allergie medicijnen enorm droog geworden, het lijkt net of de meeste crèmes net zo snel verdwijnen als dat ik ze opbreng. Ik was dan ook erg blij dat ik tegen het serum van Decubal aanliep.

Zonder parfum en parabenen

Decubal heeft een complete lijn voor de gevoelige en vochtarme huid, zonder parabenen en parfum. Zelf gebruik ik het kalmerende masker, de face peeling en dit serum en nog niet een keer heeft het mijn huid geïrriteerd. De prijs is redelijk gunstig. Zo betaal voor je 30 ml Decubal serum bij Bol €16,99

Minder droge huid door Decubal serum

Na een maand serum gebruiken zjin mijn droogtelijntjes een stuk minder geworden, mijn huid jeukt niet meer zo erg en mijn make up is veel makkelijker aan te brengen. Ik gebruik het serum zelf ‘s avonds  en ‘s morgens, onder mijn Clinique bb- cream.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 29 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Decubal serum zonder parabenen en parfum”

  1. Een heerlijk zacht goed werkend serum, heb er verschillende geprobeerd, maar deze is super en mijn redder in nood voor mijn gevoelige vochtarme huid.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021