|

Edwin Oudshoorn AFW fall/winter 2013/2014

Ontwerper Edwin Oudshoorn toonde 25 januari zijn fall/winter-2013/2014-collectie ‘Remembered Colours’ tijdens de Amsterdam Fashion Week. De couturier wist ons weer te verbazen met dromerige kleding vol symboliek en verwijzingen.

Edwin Oudshoorn maakte tijdens de AFW 2013 weer eens duidelijk dat mode is veel meer dan een it- bag of de kleur die dit jaar in is. Zijn modeshow had een duidelijk concept met ruimte voor fantasie en was een lust voor het oog.

Remembered Colours leek een liefdesverhaal met diepe dalen, verlies en hoop. De show opende met een lentegevoel. Frisse, jonge zwierige jurken, fluitende vogels en vlinders, ook de jurk is ermee bedekt.

romyvandenbogaartfotografie

romyvandenbogaartfotografie-air

romyvandenbogaartfotografie-air

romyvandenbogaartfotografieDe lucht betrekt en de sfeer slaat om.  Alsof  de show draait om een verloren liefde of verlies. De corsages en linten op de jurken bleken opeens rouwboeketten met goudgestikte linten. Er verschijnen brandgaten in de kleding en  de prachtige detaillering is met zwart waardoor het lijkt alsof het verderf erin sluipt. Verwelkte bloemen en vergane stoffen, tere, doorschijnende materialen maar nog steeds prachtig om te zien. Edwin Oudshoorn heeft weer een prachtige en sfeervolle show afgeleverd.

romyvandenbogaartfotografie-airmagazine

airmagazine-afw-2013

airmagazine-afw2013

airmagazine-aieBeeld: Romy van den Boogaart

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 28 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door




Black Friday 2021Black Friday 2021