|

Essence My skin Caring cleansing wipes

Caring cleansing wipes van Essence My skin zijn supergoedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Tijd om eens te testen of de doekjes ook fijn zijn en goed schoonmaken!

My skin van Essence voor de jonge huid

De huidverzorgingslijn My skin van Essence is super betaalbaar en ideaal voor de jonge huid. Dus voor nog geen € 1,50 kocht ik een pakje gezichtsdoekjes. Vorige week deed ik mee met een musical, met als gevolg dat ik elke avond, rond een uur of 12, nog druk bezig was met de grime van mijn gezicht te boenen. Voornamelijk de pancake laag was een uitdaging om er vanaf te krijgen. Gelukkig was ik er wel op voorbereid en had ik mijn nieuwe Essence My Skin – Caring cleansing wipes in huis.

Essence cleansing wipes

Het pakje Essence cleansing  wipes bevat 25 doekjes, waarvan ik de variant had met granaatappel en bamboe-extract (er zijn ook doekjes waarin limoen en komkommer is verwerkt). De doekjes zijn voor alle huidtypen en alcoholvrij zodat ze je huid niet uitdrogen. Na het gebruik ruikt je gezicht fris en fruitig, het geurtje deed mij meer denken aan zoete aardbeien dan aan granaatappel, maar dat is een klein detail.

De verpakking belooft dat de doekjes:
Viezigheid effectief weghalen
Watervaste make-up weg te kunnen halen
Zacht en vriendelijk zijn
Hydraterend werken

De ultieme schoonmaak test

Gezien mijn ultieme test: theaterschmink, kan ik wel zeggen dat dit waar is. Ik kreeg iedere avond met gemak met deze doekjes alle make-up van mijn gezicht af. Zelfs na 5 avonden achter elkaar helemaal dichtgeplamuurd te zijn voelt mijn huid nog steeds zacht en niet extra vet. Alles bij elkaar zijn deze doekjes dus dik geslaagd en kan ik ze zeker aanraden. Ze zijn te koop bij de Kruitvat voor €1,49.

Gebruik jij zelf de doekjes van Essence, of is er een ander merk dat je ons kan aanraden? Vertel het ons en laat een reactie achter!

Posted by on april 5 2012. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

5 Comments for “Essence My skin Caring cleansing wipes”

  1. en helemaal goedkoop als je moeder ze voor je aanschaft ;^)

  2. Ik kreeg van deze doekjes uitslag! Dus niet echt handig voor mensen met een gevoelige huid..

  3. Goed dat je t zegt!
    Ik weet niet of het merk echt parfumvrij is, maar ik kan wel tegen hun oogschaduw.

  4. Zelf kan ik niet tegen deze doekjes heb een gevoelige huis en kreeg er uitslag van maar het ruikt wel heerlijk !

  5. Ik heb de miniverpakking gekocht, 10 doekjes voor 80 cent. Super makkelijk te gebruiken en handig voor onderweg! Maar ik moet je gelijk geven, de doekjes ruiken een beetje zoet, niet verkeerd moet ik zeggen. Ik zal ze dus zeker nogmaals kopen, misschien eens de andere geur uitproberen.

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid