|

Uit de kast van… Jenny Lane

Zangeres Jenny Lane ziet er uit als een petite vrouw met een fities look, maar heeft een stem waar je u tegen zegt. Wij van Airmagazine zijn niet alleen weg van haar soul, maar ook fan van haar kledingstijl en enorme kast. Anita ging bij Jenny op bezoek. Kijk je mee?

The Voice 

Het frêle Betty Boop-achtig meisje met de blanke huid en zwarte haren dat ik herkende van de videoclip deed open. Ze droeg een prachtig roze jurkje en  enorme hakschoenen waarmee je zelfs de winter kon overleven. Ik deed netjes mijn sneeuwlaarzen voor de deur uit voordat ik het gezellig warme huisje van Jenny Lane betrad. Jenny komt over als een ondeugend meisje met een grote eigenheid en heeft een enorme stem waarmee ze het publiek in NY van het Apollo Theatre al van hun stoelen blies.

Soulfull en creatief

Ik ken de muziek van Jenny nog niet zo lang, net als vele Nederlanders met mij denk ik. Maar let maar op: binnenkort is Jenny Lane heel bekend. Ze heeft een waanzinnige stem, en soulvolle nummers met pittige teksten. Haar muziek zou ik beschrijven als een kruising tussen en Lily Allen en Paloma Faith. En dan een heel klein beetje gemixt met Duffy. Dit doet ze met een heel eigen stijl. Zoals ze eigenlijk alles voor het grootste deel zelf in haar eigen stijl doet: Haar nummers schrijft ze zelf, ze kiest haar kleding zelf en ze bedenkt zelf haar videoclips.

Debuutalbum Jenny Lane Monsters

Jenny schrijft al lange tijd nummers en teksten voor vele artiesten, en is nu uitgekomen met haar eigen debuut album “Monsters.” Het nummer “Say Say Say” en haar nieuwste single “You start a fire” zijn al op youtube te bewonderen.Claes Iversen en Bibi van der Velden

De kleding van Jenny is al even eigenzinnig als haar muziek. Ze draagt het liefst getailleerde kleding omdat ze naar eigen zeggen klein is: 1.62. ‘Als je klein bent moet je geen wijde kleding of veel laagjes dragen, dan zie je er al snel uit als een Albert Heijn-hamster. haha’.Veel al draagt ze vintage vrouwelijke sexy kleding, maar ook kleding van jonge ontwerpers zoals Claes Iversen en Bibi van der Velden.
De open kast van Jenny beslaat een groot deel van haar slaap en werkkamer. Het geheel ziet er heel kleurig uit. Overal hangen sjaaltjes, riemen, broches, jurkjes en veel hoedjes. Jenny houdt ervan om vaak te wisselen van hoedje. ( Zoals je kunt zien in haar videoclip Say Say Say.)

Posted by on oktober 1 2010. Filed under Fashion, Uit de kast. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Uit de kast van… Jenny Lane”

  1. i hartje Jenny Lane

  2. check dat nummer met dizzy dex

  3. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Jenny Lane, Toogood. Toogood heeft gezegd: De kledingkast van… Jenny Lane | Airmagazine http://t.co/f08Gq3U via @AddThis #JennyLane heeft nieuwe single uit! [...]

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid