|

Fashionable food

Fashion+Food=Briljant

Om duidelijk te maken waar ik over spreek even een voorbeeldje: John Galliano die samenwerkt met Ladurée en uit welke samenwerking 3 prachtige geschenk doosjes (met een natuurlijk net zo prachtige inhoud: macarons! ) van verschillende grootte ontstaan zijn.  Speciaal voor deze editie is er een nieuw soort macaron gemaakt.
galliano-airmagazine-laduree-candy

John Galliano is de hoofdontwerper bij Dior en deze Ladurée editie is ontstaan om de lancering van het nieuwe luchtje van Dior te vieren. Het nieuwe luchtje heet Parlez-moi d’Amour en het gezicht hiervan is Taylor Momsen, prachtig!

Nog zo ‘n great voorbeeld van de combi food/fashion is het Londense Berkeley Hotel waar een High-Tea wordt geserveerd die telkens ‘ge-upgrade’ wordt naar wat er op dit moment in de mode is. Hier meer van weten? Kijk dan hier op de site van het Berkeley. Helaas is al dit lekkers allemaal een tikkeltje onbereikbaar, maar daardoor is het des te leuker mocht je een keer in London of Paris zijn om zelf iets van dit geweldigs mee te maken!

Een iets meer bereikbare fashion waardige High-Tea kun je vinden op de Coolsingel in Rotterdam. Je vindt er een tassenwinkel van de  ontwerper Omar Munie. Naast heel veel mooie tassen wordt er ook een High-Tea geserveerd, hoe slim bedacht is dat!

Nu is er dus iets nieuws wat vanzelfsprekend bestaat uit fashion én uit food. Koekjes van de pumps van Christian Louboutin, hoe schattig wil je het hebben? Bij het zien van deze foto’s zou ik ze het liefst allemaal tegelijk in mijn mond proppen, wat jullie?
Alleen is dat dan wel een beetje zonde, omdat ze zo ongelooflijk mooi zijn.
Deze cookies zijn ontworpen door professionals van Sugar Envy. Zij maken ze met de hand en gebruiken pure ingrediënten zoals boter, suiker, eieren en bloem. Mensen met een notenallergie kunnen deze koekjes toch beter niet eten. Er zitten wel geen noten in, maar die worden wel gebruikt in de keuken waar ze worden gebakken. Op de site sugarenvy.net kun je nog verder kwijlen bij het aanzien van deze meesterlijke creaties. Alleen als je wilt bestellen -wat je ongetwijfeld wilt – is het niet helemaal zeker of er ook naar ons landje wordt verzonden.

Toch helemaal gek van dit soort biscuits? Surf dan als Speedy Gonzalez naar biscuiteers.com. Op deze site worden de meest bijzondere koekjes verkocht die ook eigenlijk té mooi zijn om op te eten. Belangrijk is dat deze site wereldwijd verzendt en hun lekkernijen lang houdbaar blijven. Voor deze koekjes betaal je trouwens al gauw een aardige duit.. Ach, kijken is ook leuk:).

Wat vind jij van al deze mode en voedsel heisa? Heb je toevallig al een keer zulk soort koekjes besteld via internet? Laat het weten!

Posted by on november 30 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Fashionable food”

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Toogood en Air Magazine, Lysanne Veerkamp. Lysanne Veerkamp heeft gezegd: Cool!! Fashionable food | Airmagazine http://t.co/ERKkgyi via @AddThis [...]

  2. ik krijg spontaan trek:P
    leuk artikel kirs!!
    xxxx

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid