|

Gezond, mooi haar met de Tangle Teezer

Heb jij in de winter ook extra last van stug en droog haar dat klit? Door het dragen van een sjaal heeft mijn haar er extra last van.  Het uit borstelen van klitten  is niet heel erg goed voor je haar (je krijgt er dooie punten van), maar voor een gevoelige hoofdhuid nog minder prettig (auw!) en ontklitten met de hand kan best veel tijd kosten. Gelukkig heb ik de oplossing gevonden.. De Tangle Teezer!

Makkelijk  borstelen met de Tangle Teezer

Hij komt uit Engeland, is eigenlijk al best lang te krijgen en  is allemaal fijne kleurtjes te krijgen. (Ik heb hem in bubblegum roze!) Het is een borstel met zowel flexibele lange als korte tandjes die elkaar afwisselen, waardoor ze niet in een keer heel hard aan je haar trekken. Het borstelt je haar dus erg zachtjes en werkt ook nog goed.

Tangle Teezer online kopen

Je hebt verschillende Tangle Teezers, maar ze zijn allemaal makkelijk om  vast te houden en hebben daarom geen handvat. Je kunt ze ,omdat ze glad en compact zijn supermakkelijk meenemen in je tas. Tangle Teezers zijn bij veel kapsalons te koop, maar ook via  de engelse webwinkel Asos en de officiële Tangleteezer site.  Wist je trouwens dat Airgirl Mascha van Beautygloss ook al lang fan is?

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 11 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Gezond, mooi haar met de Tangle Teezer”

  1. Anne Saar is eindelijk overtuigd ^^

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...