|

Handgemaakte parfumvrije zeep van Werfzeep

Douche- en badproducten zijn bij uitstek cadeautjes tijdens de feestdagen. Maar wat als je een parfumallergie hebt? Of gevoelig reageert op de vele kunstmatig verwerkte ingrediënten? Dan zijn de zepen van Werfzeep wat voor jou!

Biologische verzorgingsproducten

airmagazine-win-giveaway-parfumvrij De zepen en verzorgingsproducten van Werfzeep zijn allemaal biologisch. De kruiden die gebruikt worden komen uit Eveline’s eigen kruidentuin en de zaden komen van een biologisch zaadbedrijf. What you see is what you get: kokoszeep wordt van kokosolie gemaakt, en olijfzeep van olijfolie. Heerlijk eenvoudig toch? En je hoeft je geen zorgen te maken over parfums, dierlijker vetten of palmolie.

Proefdiervrij, wel getest op mensen

Het zeepatelier Werfzeep uit Utrecht is ontstaan omdat Eveline, de oprichtster al vanaf baby af aan een zeer gevoelige huid heeft en altijd last heeft gehad van eczeem. Ze merkte op dat nadat ze gebruik had gemaakt van handgemaakte zeep dat ze niet het droge, trekkerige gevoel had dat je normaal gesproken na het wassen voelt. Zo is zij gedoken in de wereld van zeep. De verzorgingsproducten worden niet op dieren getest, maar wel op een mens: Eveline zelf.

Allergisch voor de overige ingrediënten?

Het is ook mogelijk om bij Werfzeep een op maat gemaakt product te laten maken. Zo ben je er volledig zeker van dat je niet zult reageren!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 23 2012. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid