|

Juicy couture cadeautjes

airmagazine-juicyAls kind was ik al dol op de bedelketting van mijn moeder. Er hing een kruikje aan, een klokje en allerlei andere, hele verschillende bedeltjes. Later kreeg ikjuicy-couture,airmagazine,gingerbread ook de bedelarmband en -ketting van mijn tante in handen, overvol en enorm gedetailleerd. Moderne bedels die  bij de eerste aanblik gelijk mijn hart hebben gestolen zijn die van Juicy Couture. Ijsjes, lipsticks, een schatkistje, een hamburger, de Eiffeltoren…je kunt het zo gek niet bedenken of er is een bedeltje van.

Ieder jaar levert het Amerikaanse merk dat je waarschijnlijk kent van de velours joggingpakken en parfum een geweldige limited edition collection af, speciaal voor kerstmis. Deze christmas collection is ook dit jaar weer te cute voor woorden.

airmagazine,charmsLeuke weetjes

airmagazine,astma,peperkoekDe Egyptenaren droegen een bedelarmband of -ketting om in het hiernamaals hun identiteit duidelijk te maken.

edition,air,charmDe Romeinen hadden een ichtusvis onder hun kleding als ze in het geheim Christelijk waren.

bedelarmband,kerstboomToen Queen Victoria in het begin van de 20e eeuw bedels ging dragen werden ze pas echt hip.

champagne,bedeltje,airmagazineCharms werden in de VS populair aan het einde van de tweede wereldoorlog toen de huiswaartskerende soldaten kleine replica’s van Europese gebouwen meenamen voor hun liefje.

edition,christmas,oudennieuwOok beroemdheden en styliconen Grace Kelly, Coco Chanel en Marlene Dietrich waren dol op hun armband.

limited edition,charms,astmaDietrich en Queen Victoria zijn zelfs begraven met hun geliefde bedelarmband om.

Posted by on december 24 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid