|

Killygrind; gecustomizede vintage en Carebears

Op de Rue d’ Orsel  vind je naast Le boudoir de Marie ook de fifties winkel Killygrind. Behalve gecustomizede vintage kleding kun je er spulletjes kopen met illustraties van de eigenaresse van Killygrind, Ingrid Parker“Ingrid is een getalenteerde ontwerpster die oog heeft voor alles wat vintage is. Ze zoekt unieke vintage stukken die ze customized om ze een moderne touch te geven, ze worden in haar handen nog specialer. Haar winkel heeft ook een collectie vintage tassen en accessoires waaronder haar beroemde collar necklace dat iedere outfit een babydoll- achtige uitstraling geeft.

fifties-vintage-parisWees gewaarschuwd voor het mega schattige hondje dat achter haar tafel ligt, hij komt je soms zomaar een high five geven en je zult het niet over je hart kunnen verkrijgen hem achter te laten.”

Wij waren vooral dol op deze (allergieproof ) poedel en helemaal verliefd op de schattige vintage Care Bears thermoskan en op de illustraties van eigenaresse Ingrid Parker. Naast de toonbank vind je super mooie kaarten en etuis met haar werk erop.

Killygrind
47 bis rue d’ Orsel
75018 Paris

Posted by on augustus 18 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021 GezondheidGezondheid