|

Liebeskind Berlin opent eerste brand store in Nederland

AMSTERDAM. Donderdag 1 november opende het Berlijnse lederwarenmerk Liebeskind haar eerste winkel in Nederland. De brand store is gevestigd in het Amsterdamse winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. Onlangs werd ook in het hippe Soho, New York een Liebeskind store geopend. Natuurlijk was Airmagazine in Amsterdam aanwezig om dit evenement bij te wonen. 9-straatjes-liebeskindTrendy leer van Liebeskind

Liebeskind maakt trendy lederwaren met urban looks en een underground feeling. De collectie bestaat uit tassen, riemen, schoenen, portemonnees, telefoon- en tablethoesjes en sjaals. Alle items zijn handgemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en natuurlijk leer van hoge kwaliteit. Elk product is uniek, net als de eigenaar.

liebeskind-popupstore-amsterdamBrandstore in Amsterdam

De nieuwe brand store in Amsterdam beschikt over de complete collecties van Liebeskind. Die bevatten naast mooie nude en aarde tinten ook felle kleuren en seizoensgebonden prints. De winkel opent met de kerstcollectie. Deze bevat de kenmerkende casual looks, maar ook bijzondere Italian made items. De collectie is een echte tip, voor iedere smaak zit er iets exclusiefs bij.

popup-store-liebeskind-amsterdamDe Liebeskind winkel

De winkel heeft een prachtige urban style inrichting waardoor de gehele collectie nog beter tot zijn recht komt. We werden warm onthaald met een glaasje bubbels en mengden ons daarna onder de rest van de vele aanwezigen. De draaiende DJ maakte het plaatje af. Wij vonden het een zeer geslaagde opening en wensen Marlies Otten, oprichtster van mode-agentschap Pure Brands heel veel succes met haar nieuwe winkel in De 9 Straatjes!

http://www.liebeskind-berlin.com

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 5 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...