|

MAC Viva Glam Nicki lipglass ligt in de winkel

Het mooiste, hipste parfumvrije merk is toch wel MAC. Van foundation tot concealer en van oogschaduw tot lipglass, ze hebben in talloze kleuren en de producten zijn van hoge kwaliteit. En sinds vrijdag 7 september heeft MAC iets nieuws, de  MAC Viva Glam Nicki lipglass.

Nicki Minaj make up van MAC

De roze MAC Viva Glam Nicki lipglass, het nieuwste product uit de  Viva Glam lijn van 2012 ligt sinds 7 september in de winkel.Als je nog een mooie gloss zoekt is dit het moment om even een MAC counter op te zoeken.Vraag gelijk even of ze je willen opmaken, de producten van MAC bevatten geen parfum. Ze zijn zeker niet goedkoop, maar een dekkende concealer bij knalrode wangen en een parfumvrije mascara voor traanvrije ogen zijn ook wat waard.

nicki-minaj-lipglass

MAC Viva Glam tegen aids

De Viva Glam lijn van MAC is altijd dé smoes om je beautycollectie aan te vullen. De totale opbrengt van de Viva Glam lijn gaat namelijk naar het MAC aids fonds. Vroeger was de Viva Glam collectie alleen  voor meisjes die dol zijn op roze, dit jaar heeft MAC ook een lipconditioner uitgebracht, dus kun je ook als je geen lipstick of lipgloss drager bent het goede doel steunen. Er is Ricki Martin lip conditioner, MAC Viva Glam Nicki lipstick en, sinds gisteren in de winkel, de MAC Viva Glam Nicki lipglass.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 9 2012. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...