|

MBFWA Smaranda Almasan show

Op de een na laatste dag van de Amsterdam Fashion Week bekeken wij achter elkaar de ontwerpen van Frampesca en Smaranda Almasan in het Transformatorhuis.  Het Roemeense merk kwam met simpele vormen in prachtige kleuren.

Na een inleidend filmpje van Smaranda Almasan, hierin werden in flitsen al een aantal ontwerpen laten zien. Vervolgens klonk er futuristische muziek door de zaal en verschenen de eerste modellen.

Het eerste woord dat bij mij op kwam bij het zien van de kleding, was colorblocking. De modellen liepen in wijde kleding met grote gekleurde vlakken. Vooral rood, oranje, zwart en marineblauw kwam veel terug. Daarnaast werkte Smaranda vaak met dikke stof, collen en applicaties op de kleding. Een leuk detail waren de pumps in verschillende kleuren, die matchten met de kleur  in de outfits.

mbfwa-airmagazinembfwa-airmagazine

Bij deze show waren de modellen naturel opgemaakt, haar strak naar achter in een staart en hadden de modellen geen sieraden om. Ook had elke outfit hetzelfde model pump, waarbij de broekspijpen met een extra stuk stof om de hak vast zat. Hello oldskool skibroek!

smaranda-almasan-grijze-jas

mbfwa-airmagazine

Beeld: Team Peter Stigter

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 29 2015. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid