|

OPI black spotted lak kost $70

Betaal jij $70 voor een flesje nagellak? De Black Spotted lak van OPI is een limited edition behorende bij de Amazing Spiderman collection en zo moeilijk verkrijgbaar en populair dat een flesje nailpolish voor dat bedrag van de hand wordt gedaan.

Black Spotted,  hottest trend van 2012

Crackle lak ofwel shattercoat, holografische nagellak, ombre nagels, glitter staafjes of flakes in je lak…  de Black Spotted is de nieuwste topcoat van OPI en  de hotste trend in nagellakland.

opi-sipderman-blackspotted

Amazing Spiderman lakjes

OPI, dat bekend staat om haar limited editions, zoals de collectie i.s.m. Nicki Minaj en de OPI Germany Holland bracht in Frankrijk de Amazing Spiderman collection uit en de nu zo populaire Black Spotted lak is daar onderdeel van. Omdat OPI de lak officieel alleen in Frankrijk verkoopt is er een enorme handel ontstaan op ebay waarbij de Black Spotted  deze week voor 70 dollar van de hand ging.


Wat doet de Black Spotted coat?

Net als een shatter coat breng je met de Black Spotted coat een laagje aan over je gekleurde nagellak heen. Maar in plaats van scheuren ontstaan er nu stippen op je nagels.Hoe dikker je de lak aanbrengt, hoe groter de gaten worden.

Don’t Pretzel My Buttons!

Vind je zeventig dollar echt teveel? Op internet gonst het rond dat verschillende Sephora’s  in Nederland de Black Spotted stippellak van Spiderman toch gewoon verkopen. Even checken dus!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 26 2012. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “OPI black spotted lak kost $70”

  1. 3 euro wil ik max voor een nagellak betalen

  2. Hij is al in verschillende Sephora’s gespot voor € 13,95, gewoon hier in NL….
    Ik heb m er zelf ook vandaan!

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid