|

Veelzijdige sieraden van Oubaha

Oubaha is een jong accessoire merk, dat in 2007 is gestart met het ontwerpen van stijlvolle sieraden van duurzame natuurlijke materialen, zoals edelstenen en zoetwaterparels.

Oubaha is hèt merk voor chique en exotische sieraden en tassen met luxe details. De unieke en eigenzinnige ontwerpen met gedurfde contrasten stralen een nonchalante luxe uit. De ontwerpen van Oubaha onderscheiden zich door een veelzijdig draagcomfort en door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zoals sterling zilver, leer, halfedelstenen en parels.


Sieraden uit de Ouhaba collectie zijn eigentijds, eenvoudig en stijlvol. Dat maakt dat de kettingen en armbanden overal mee te combineren zijn, maar ook iets extra’s aan een outfit toevoegen. Veel Oubaha colliers zijn door een speciale sluiting op verschillende manieren te dragen. Daarnaast is een gedeelte van een collier ook als armband te gebruiken.
De verkoopadressen van de Oubaha collectie vind je hier.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juni 26 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Veelzijdige sieraden van Oubaha”

  1. Ik vind die armband mooooooi!

  2. ik? vind je sieraden heel mooi, ben vooral vet jaloers op dat witte grote horloge. Die is zooooo mooi!

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel