|

Sheguang Hu show

Sheguang Hu presenteerde zaterdag  28 januari zijn eerste pret-a-porter collectie in de Jimmy Woo. De organisatie was in handen van Luxury4life, het pr bureau van air- girl Graziella. Een extra reden om eens een kijkje te nemen!

Duister en verfijnd,The Dark side of Hu
Daar zat ik dan, op de derde rij bij de show van de eerste pret-a-porter collectie van Hu Fashion. ‘The Dark side of HU‘ was het thema voor collectie van Sheguang Hu. Volgens hem heeft iedere persoon namelijk het donker nodig om het licht in balans te houden, zoals de zon de maan nodig heeft. Zo wil hij laten zien dat zelfs de donkere kanten mooi kunnen zijn en dat doel heeft hij wat mij betreft zeker bewezen met de collectie. Een tikkeltje excentriek waren de modellen wel, allen droegen namelijk een met parels gezet gasmasker. In de collectie zelf waren antraciet vilt, zwart leren details en oosterse prints in een turkoois kleur, de meest terugkomende elementen. Prachtige creaties, zeer elegant, fijntjes en nog draagbaar ook.

Feest in de Jimmy Woo
De show vond plaats in de sfeervolle Amsterdamse club Jimmy Woo, de modellen liepen op live muziek van de dj van boven naar beneden langs alle gasten. Een prachtige ambiance, drankjes in overvloed en een laid back sfeer, kortom een super evenement! Complimenten voor het PR bureau Luxury4life van Air-girl Graziella Ferraro, die deze spectaculaire avond fantastisch georganiseerd heeft.


Air- girl Graziella Ferraro met Sheguang Hu en Hind

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 29 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Sheguang Hu show”

  1. Fantástich

    ik heb geen andere word om deze show te beschrijven, de Team van Hú Fashion heeft alweer een geweldig Show neer gezet.

  2. Het was een creative uitdaging voor EGO cosmetics en de MUA’s Francisca Marcella, Shashi van Veen en Bajram Gashi maar zeer geslaagd!
    Bij Sheguang Hu is het altijd een geweldige show!

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel