|

Sjaak Hullekes Amsterdam Fashion Week 2013

Sjaak Hullekes showde op 25 januari weer op geheel eigen wijze zijn  autumn/ winter 2013 collectie.

Oldtimers op de Catwalk

Voor Sjaak Hullekes is een catwalkshow niet zomaar een saaie parade van modellen. Vorig jaar opende hij zijn show met een dansact, dit jaar werden er heuse transportmiddelen ingezet als prop. Zo kwamen er fietsen langs en reed er een echte oldtimer Volvo over de catwalk om een een aantal modellen af te zetten.

Voor de kleding van deze herenlijn heeft Sjaak Hullekes zich laten inspireren door de industriële revolutie en het bijbehorende fabrieksleven. Het kleurgebruik was mat en rustig, veel grijs, blauw en bruin met hier en daar een mat gele tint verwerkt in een sjaal of andere accessoire.

romy-vandenboogaart

De stoffen waren dik, gebreid en voor de accessoires werd zelfs gebruik gemaakt van jute. Het zag er allemaal comfortabel, veilig en warm uit. Maar of ik nou naar de winkel zou rennen om een Hullekes outfit voor mijn vriend te scoren..nee. Daar was het mij allemaal wat te gewoontjes voor.

Beeld: Romy van den Boogaart voor Airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 27 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid