|

Snel schoon haar met Batiste droogshampoo

‘s Morgens vroeg opstaan, rennen om op tijd op je werk of op school te zijn en amper tijd voor jezelf. Droogshampoo is dan zo’n uitvinding die ervoor zorgt dat je net iets langer in bed kunt blijven liggen. Eén van de vele merken die dryshampoo verkopen is Batiste, dat je herkent aan de blije verpakking met Katy Perry look.

dryshampoo-batiste

Wanneer gebruik je droogshampoo?

Je gebruikt droogshampoo om snel je haar wat minder vet te maken, maar je kunt er ook meer volume mee verkrijgen, je uitgroei bijwerken of een geurtje aan je kapsel toevoegen als je de dag na het stappen fris en fruitig de collegebanken in wil. Let wel op, sommige versies van de Batiste Dry Shampoo ruiken behoorlijk. Een groot voordeel voor de meeste meiden, maar als je niet goed tegen geurtjes kan dan zou ik het zelf niet zo snel gebruiken. Maar, hoe gebruik je droogshampoo precies?

Hoe werkt droogshampoo?

Schud de fles droogshampoo goed.
Spray  de droogshampoo op de haarwortels.
Houd de spuitdop ongeveer 30cm bij je haar vandaan.
Masseer het haar met de vingertoppen.
Borstel je haar door en breng het in model.

Nieuwsgierig naar één van de droogshampoos van Batiste? Ze zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en kosten €4,57. Of doe mee met onze Batiste winactie!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 19 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid