|

Trendy, warme voeten met Collégien

Is het een sok…? Is het een slipper…? Nee, het is de hippe Collégien designslof, die is zo zacht als een sok en zo comfortabel als een slipper.

Handige sloffen met smaak
Het is weer herfst. Als je thuis komt van een lange boswandeling is het eerste wat je doet je vieze schoenen uittrekken en op je sokken op de bank kruipen met een warme kop thee. Om je voeten warm te houden trek je het liefste een paar fluffy beren sloffen aan. Maar zeg nou zelf, voor behoud van je goede imago, mag zelfs de TNT meneer je daar nog niet mee spotten bij de voordeur. En je stofvrije laminaat- of parketvloer is te glad om er op je  sokken overheen te lopen zonder met je thee-met-speculaas- op de grond te belanden.

sloffen-mode-pantoffelsGeen koude voeten meer
De Collégien designslof
is de oplossing. Op het eerste gezicht gewoon een normale lekkere warme sok. Maar door de rubberen antislip zool, die luchtdoorlatend is, is het ook nog eens heel praktische sok. Hij is verkrijgbaar voor kindjes en volwassenen in heel veel verschillende vrolijke kleurtjes en dessins. Dus voor iedere look is wel iets passends te vinden. Zelfs de altijd matching uni zwart is te koop. En handig, ze kunnen zo op 40 graden in de wasmachine.warme-sloffen-meisjesGeen gedoe, shop online
En helemaal ideaal met het koude weer en de drukke feestdagen in aantocht: Je koopt de sloffen gewoon online! Voor de laatste Collégien nieuwtjes  en modellen volg je ze op Facebook of Twitter . Of je doet mee aan de win actie hier op Airmagazine zodat je binnenkort jezelf  of  je kindje met zo’n fijn paar sloffen kunt verblijden!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 10 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel