|

Visagie workshop bij Superlooks

Het nieuwe jaar beginnen met extra glitter en glamour klinkt niet alleen heel leuk, het is ook nog eens mogelijk zonder dat er een professional voor nodig is! Superlooks geeft workshops waar je alle beauty basics leert. Sarah nam een kijkje bij dit parabeenvrije en parfumvrije make-up merk.

superlooks-sarah-cf-kl

Airproof producten zonder parfum

Superlooks is namelijk niet alleen een make-up merk met hypoallergene producten zonder parfum, ze hebben ook visagie workshops waarbij in 2,5 uur rustig wordt uitgelegd hoe je deze producten het beste kan gebruiken voor een dagelijke look en een avond look.

Onderdelen Superlooks workshop

De aankomst bij de workshop is erg luxe, het is een mooie hal waarbij er meteen iets te drinken en een hapje aangeboden wordt, en er groepjes van acht mensen meegenomen worden naar de make-up studio’s. Hier wordt uitgelegd wat de bedoeling is, de workshop bestaat uit verschillende onderdelen waarbij de make-up laagje voor laagje wordt opgebouwd. Bij elk product wordt uitgelegd waar het voor werkt en wordt per persoon gekeken welke crème er nodig is en welke kleur het beste bij de huid past.
Superlooks-workshop-airmagazine

Leer de make- up basics

Het opbrengen van de make-up wordt eerst voorgedaan, waarna je zelf aan de slag mag gaan. Bij de workshop ga je eerst bezig met een dagelijkse look, waarbij je de basis leert en naturel oogschaduw aanbrengt. Het laatste deel van de workshop ga je aan de slag met glitters en kleuren, waarbij er meteen advies wordt gegeven welke kleur bij de kleur van je ogen past.PC220035-smal-strookje-witter-kl

Hypoallergene producten kopen

Aan het eind van de workshop is er een mogelijkheid om aan te geven welke producten je wilt kopen. Er is een lijst waarop je meteen kan aangeven wat je wilt hebben en in de aankomsthal staan grote make-up displays waar je nog even kan rondneuzen.
superlooks-makeup
Eindoordeel Superlooks visagie workshop

In totaal was de workshop zeker een succes! Het is een leuke gelegenheid om jezelf in de watten te leggen en ondanks dat ik nu niet van plan ben mezelf voortaan zo uitgebreid op te maken, heb ik er wel handige technieken geleerd. De workshop is op de site van Superlooks te boeken voor €99,00, maar hij wordt ook veel op sites als vakantieveilingen aangeboden, waardoor hij toch een stukje betaalbaarder wordt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on januari 9 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid