|

What’s in my bag: Sanne Sophie

whats in my bag-airmagazine
Sanne Sophie, 13 jaar, studente op De Blesewic
Ik heb een Le Cocq Sportif tas, die ik van mijn ouders gekregen heb. Ze hebben hem gekocht in Den Haag  bij Intersport. Het is een hele fijne tas met veel ruimte erin. Ik neem er dagelijks wel heel veel boeken in mee, dus mijn brood enzo  wordt er nog wel eens in geplet…. Met al die boeken wordt het natuurlijk ook heel erg zwaar voor een hele schooldag.tas-sannesophie
Eerst had ik een O’ neill tas maar die zat niet lekker om mijn schouder en deze tas is gewoon ook leuker vind ik. Vaak zitten er ook wel nutteloze dingen in hoor, haha.
Wat zit er in mijn tas:
Boeken ( Zwaaaar ) Eten & Drinken
Horloge ( De tijd bij je hebben is altijd handig )
Kleurpotloden Puntenslijper
Mascara ( van Max-Factor ) Tja, mascara is misschien een beetje overbodig, want echt ‘bijwerken’ doe ik nog niet.
Pennen Etuis ( Die vergeet ik nog wel eens)
Een iPod  met oortjes. Ik ben echt verslaafd aan muziek. De meeste muziek die ik luister is van : Enrique Iglesias, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Rihanna, Beyonce en ja eigenlijk wel een beetje alles.
Maar muziek gebruik ik ook gewoon om de stilte op te vullen. En om een beetje weg te dromen. Ik luister meestal muziek in mijn kamer, in de pauzes, in de auto en op nog vééél meer locaties. Muziek geeft je gewoon een beetje inspiratie. Dat kan ik wel gebruiken, ik wil later mode ontwerpster worden en daar heb je goede ideeën voor nodig.


Snoepjes.  Ik hou héél erg van zure snoepjes, maar af en toe heel erg zoet is ook wel lekker. En ik heb soms ook kauwgom bij me voor een lekkere frisse adem.
Elastiekje Agenda
Portemonnee met money ( Om wat lekkers in de kantine te kopen )
Linialen doosje Mobiel Borstel

Vind je dat jij de volgende What’s in my bag moet doen?
Mail minimaal 5 (scherpe) foto’s van jouw tas+ inhoud naar fashion@airmagazine.nl!  Vermeld hierbij: naam, leeftijd en je beroep/studie.
Vertel welke spullen we zien, waar je ze gekocht, van welk merk ze zijn en waarom je ze bij je hebt
en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas.

Posted by on april 28 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “What’s in my bag: Sanne Sophie”

  1. [...] iedereen plaats alsjeblieft een reactie bij http://www.airmagazine.nl/air/fashion-beauty/whats-in-my-bag-sanne-sophie/  daar kun je de binnenkant van mijn tas zien !! Alvast Thanks & Ty [...]

  2. Dat linialendoosje is leuk! En een elastiekje is altijd handig :)

  3. @Fizzgiggle Haha, thanks !! Allee dat linialendoosje is een beetje kaduuk xd, haha.
    ‘x

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid