|

What’s in my bag?Kirsti.

airmagazine

Ik vind het zo interessant om te zien wat iemand in zijn tas heeft!
Vind jij het niet leuk om er achter te komen welk aandenken iemand altijd meesleept of welke lipgloss ze gebruikt? En je merkt aan de tas of iemand heel netjes en georganiseerd is of juist niet.

Kirsti (36), modeontwerpster
Mijn zwarte leren tas van Ellen Truijen is in tassenland al weer heel wat jaartjes de liefde van mijn leven. Vroeger kon ik heel onrustig zijn wat tassen betreft, ik kwam tijdens het shoppen altijd wel weer een leukere tegen. Deze tas was een rib uit mijn lijf, maar dat is zij dubbel en dwars waard geweest en het leer is alleen maar mooier geworden door de jaren heen. Ze is groot genoeg om er van alles in te laten verdwijnen en super handig met de 2 verschillende lengtes schouderbanden.

Ellen-Truijen

Wat nooit in mijn tas ontbreekt is mijn iPhone. Om hem toch een beetje een eigen identity te geven, lijkt of de hele wereld er tegenwoordig een heeft, aangekleed met een case die ik heb gekocht op de ladiesmarket in Hong Kong. Hij ladiesmarketvervangt mijn zware agenda, zorgt ervoor dat ik altijd mijn favoriete muziek bij me heb en ik overal kan mailen. Vroeger zwierven er in mijn tas allemaal kleine briefjes, met leuke sites die ik bijv.  in een magazine bij de kapper had opgeduikeld of plaatjes die ik, zwaar kuchend om de aandacht ergens anders op te leggen, had uitgescheurd.


Nu maak ik notities in mijn telefoon, of nog makkelijker, neem ik gewoon even snel een foto. In het extra vakje van mijn tas heb ik altijd een potje Blistex zitten, die mijn droge lippen niet alleen fijn zacht aan laat voelen, maar ook een glansje achterlaat als een kleurloze lipgloss, omdat ik niet altijd zin heb om lipstick te dragen. Een blush van Clinique
om op vermoeiende dagen er niet al te bleek bij te lopen en toch ook een lipstick voor als ik ‘s avonds direct na het werk bijv een gezellig etentje heb. Vaak zitten er ook nog wel een paar oorbellen in, die ik halverwege de dag uit mijn oren heb gehaald. Deze goudkleurige kevers kocht ik bij de H&M.

Om een beetje orde in mijn tas te houden heb ik er verschillende kleine tasjes in zitten. Die geweldige roze van de Hema beheert alles wat ik voor mijn werk nodig kan hebben. Mijn favoriete USB- stick van Mimobot, die zoals je ziet door de jaren al heel wat keertjes is gebruikt. Snoertjes om mijn telefoon of mijn camera aan de computer aan te kunnen sluiten en oortjes om muziek te kunnen luisteren. En niet te vergeten, toch ook nog heel ouderwets een aantal stiften om ideetjes te schetsen als ik weer eens een brainwave krijg, onderweg in de file bijvoorbeeld.

Het kleine zwarte tasje is mijn ‘apotheek’. Met medicijnen voor mijn astma, tegen hoofdpijn en hooikoorts, druppels voor mijn ogen en een extra lenzen- setje (Hello Kitty uit Hong Kong) voor als ik last krijg van mijn ogen en mijn lenzen weer eens voor mijn bril moet vervangen. Zakdoekjes om niesbuien op te vangen ontbreken nooit en nieuwe schoenen inlopen is zo’n ramp voor mijn hielen, dat ik voor de zekerheid ook altijd pleisters mee heb. De skull- pleisters heb ik in Londen tijdens een shoppingtrip gekocht, want als je dan een pleister moet dragen, dan maar beter een coole.

Mijn portemonnee van G- star is ook weer zo ’n item waar ik moeilijk afscheid van kan nemen. Iedereen die ook maar een beetje een denim fanaat is als ik,weet dat hoe langer je je favoriete denim broek draagt hoe mooier hij wordt. Datzelfde geld voor deze portemonnee. De rits gaat al jaren moeilijk dicht, maar hij zorgt nog steeds heel goed voor al mijn pasjes, visitekaartjes, bonnetjes en misschien wel het belangrijkste in het leven van een designer, mijn paspoort.Iedere keer als ik hem uit mijn tas mag vissen, al is het alleen maar in de supermarkt, ben ik stiekem toch wel weer heel erg trots op hem.

Wat zit er in jouw tas? Lijkt het altijd of je op reis gaat of maak je je tas  iedere avond leeg? Zit er een aandenken in of draag je alleen maar nuttige spullen bij je? Stuur foto’s van jouw tas met een verhaaltje naar yourfashion@airmagazine.nl

Posted by on november 16 2010. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

11 Comments for “What’s in my bag?Kirsti.”

 1. Leuke what’s in my bag !! Vind het hello kitty lenspotje en zwarte pleisters echt gaaf :)

 2. Ja die pleisters zijn leuk he! En ik wil ook zulke keveroorbellen :)

 3. echt een tas van een designer! zitten leuke spulletjes in :)

 4. Batman en designer, waar ontwerpt Kirsti voor?

 5. Leuke inhoud :D. Ik heb echt nooit standaard dingen in mijn tas zitten.

 6. Ja , wie kan er tegenwoordig nog zonder z’n IPhone …. Leuke hebbedingetjes heb je in je tas !

 7. ‘Vroeger zwierven er in mijn tas allemaal kleine briefjes, met leuke sites die ik bijv. in een magazine bij de kapper had opgeduikeld of plaatjes die ik, zwaar kuchend om de aandacht ergens anders op te leggen, had uitgescheurd.’

  Hahahahahahahahahahahhahaha, lang leve de IPhone:)

 8. Birgit Maaskant

  Standaard, make up spulletjes, reserve kousen/panty voor het geval ik een ladder heb, gsm, wat spulletjes die God verboden heeft, sleutels, pen, post it notitieblokje (van die zelfklevende papiertjes)

 9. @M’elle. Ja scheelt hè, zo’n camera op je telefoon!

 10. @ M’elle…. toch maar met dat hoe-word-ik-een-apple-addict-in-10-stappen-plan beginnen ;-P

 11. Fatima El Habib

  Heel cool artikel!!!! Zulke zakjes zijn zo te zien heel handig, misschien wordt het eens tijd om ze zelf ook aan te schaffen =D

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021 GezondheidGezondheid