|

What’s in my Oldschool bag; Fleur

Airmagazine laat je bij What’s in my bag meekijken in de tassen van andere Air-girls. Wat dragen zij in hun Louis Vuitton Neverfull of OldSchool bag en welke inhaler of parfumvrije eyeliner hebben zij bij zich?

What’s in my bag: Fleur Stip, oprichter Airmagazine.

Ik heb niet heel veel tassen, eigenlijk zijn het er maar zeven. Allemaal klassiekers die ik met heel veel plezier draag. Vandaag gebruik ik mijn nieuwste aanwinst, mijn tas van OldSchool bags .Wat ik er vooral leuk aan vind is de combinatie van leer met jeans. De tas is heel rechthoekig en stijf, waardoor je in een klap precies ziet wat er in je tas zit. Hij is superstevig en beschadigt niet snel.O, en je kunt hem als crossbodybag dragen. Handig!

Maar… wat heb ik allemaal bij me? Links op de foto zie je mijn sleutels en een opvouwbaar tasje, voor als ik spontaan boodschappen doe.

whats-in-my-bag-fleur-klHier zie je  naast mijn OldSchool bag mijn portemonnee, de Zippy van Louis Vuitton in Damier Ebene. Verder mijn visitekaartjes en mijn lievelingsbril, een vintage seventiesmodel dat ik voor €5,- op een rommelmarkt kocht.

zippy-wallet-louis-vuitton

Omdat mijn ogen vaak tranen van de hooikoorts heb ik vaak oogmake- up bij me. Momenteel gebruik ik mascara van Gosh en concealer van hetzelfde merk. Lipstick gebruik ik niet vaak , als ik voor een kleurtje ga doe ik de velvet lip liner op, ook van Gosh.Beetje vasline eroverheen en klaar. Gewone lipgloss en chubby sticks zijn vaak geparfumeerd en zorgen voor eczeem. De eyeliner is ook parfumvrij, van de HEMA en het etuitje is van Forever21. De vaseline gebruik ik trouwens ook  tegen de hooikoorts, werkt echt! Verder zie je nog roze eyeshadow van MAC cosmetics.
Verder zie je mijn borsteltje en kammetje en mijn epipen, ik ga nergens naartoe zonder dat ding.

Lees ook:
Gosh event herfst/ winter collectie
Hooikoortstip: Smeer je neus in

mac-gosh-concealer-parfumvrij

Ook altijd in mijn tas; mijn Ventolin met voorzetkamer, Aerius smelttabletjes en mijn drie soorten oogdruppels.  Dit blikje is met pepermunt te koop bij Xenos, er passen precies drie ampullen oogdruppels, twee ampullen nalcrom en twee smelttabletjes in.
Smelttabletten zijn handig omdat ze sneller werken dan gewone antihistamine en heel fijn zijn als je tong op zet. De oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddel zoals bijv. livocab dat wel doet.

Alles eten wat je niet mag met Nalcrom

oogdruppels-allergie-ampullen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 16 2015. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021