|

Wimpers bij Vie extensions

Geen popster kan zonder en op tv is bijna geen vrouw te vinden die alleen haar natuurlijke wimpers met een flinke laag mascara aangezet heeft. Waren wimperextensions vroeger voorbehouden aan de Dames in de Dop van deze wereld, tegenwoordig horen ze er helemaal  bij. Van Beyoncé, Adèle , modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Taylor, Pearl Jozefzoon en de halve GTST cast, allen zijn voorzien van fake lashes.

Modemeisje Vanessa van Vie
Aangezien ik al maandenlang gebiologeerd naar Tamara Elbaz haar Bambi ogen heb zitten staren en ik in de winter en tijdens het hooikoortsseizoen altijd tranende ogen  heb wilde ik graag eens zulke prachtige wimpers proberen. En zo kwam ik bij Vanessa van Vie extensions terecht. Want als Tamara haar Blink lashes daar laat doen, dan moet het wel goed zijn leek me. Ze  werkt niet met de minsten, tot haar klantenkring behoren een aantal GTST actrices, Pearl Jozefzoon, Marlies Meeuwsen van Cybersalon en  Maria Taylor. En volgend jaar is Vanessa ook zelf in Modemeisjes te zien!

Ervaren Air-girl
Met super sympathieke Vanessa vliegt de tijd voorbij, maar minstens zo belangrijk is ze een diploma als wimperstylist heeft en al 5 jaar ervaring.  Daarnaast heeft ze veel ervaring met allergieën dus je bent bij haar helemaal in goede handen. Ik heb me geen seconde zorgen gemaakt.

Blink lashes
Blink designers lashes worden gemaakt van nerts. De beestjes worden geborsteld en de haartjes, die precies op gewone wimpers lijken zijn hypo allergeen. De haren zijn gek genoeg kleurloos, maar zorgen er wel voor dat je eigen wimpers er voller en donkerder uit zien.  Je hoeft geen mascara meer te gebruiken. Als je blonde wimpers hebt en Blink lashes neemt hoef je dus ook geen mascara meer op! De wimpers beschadigen je eigen wimpers niet en vallen uit wanneer je eigen wimpers uitvallen. Je kunt kiezen uit drie diktes, natural, diva of celeb. Ik ging voor de natural, deze kost €99,-.

Wimper extensions laten zetten
Eerst borstelde Vanessa mijn wimpers zodat alle haartjes netjes lagen. Ze zocht er de goede lengte en vorm Blink lashes bij en legde parfumvrije eyepads onder mijn ogen. En toen begon het. Haartje voor haartje werden mijn wimpers voller. Met twee pincetten lijmde Vanessa de nertsharen aan mijn eigen wimpers tot ik halverwege even in de spiegel mocht kijken. Ik was verliefd! Zulke mooie en lange wimpers!Vanessa past de lengte en zetting van de wimpers aan aan de vorm van je oog zodat je er op je mooist uitziet en een open blik krijgt. Na afloop kreeg ik een speciaal borsteltje mee om mijn wimpers na het douchen mee in vorm te brengen.

Perfect voor gevoelige ogen
Ik ben weg van mijn wimpers. Ik hoef geen mascara meer te dragen en ik heb de afgelopen week en tijdens de behandeling geen enkele seconde last van irritaties of jeuk gehad. Vooral  voor feestjes vind ik dit de ideale oplossing, dan  tranen mijn ogen altijd van de parfum. Dan zou ik wel voor de diva look gaan.En in het hooikoortsseizoen zijn wimperextensions ook echt een aanrader.   Het enige nadeel is dat ik eigenlijk geen afscheid van mijn extensions kan nemen…

vanessa-bijnaar-vie

Wil je op de hoogte gehouden worden en meedoen aan alle  winacties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Posted by on december 19 2011. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

9 Comments for “Wimpers bij Vie extensions”

 1. Fleur,
  het ziet er geweldig uit.

 2. Mooi hè! En dat is nog maar de natural look.

 3. wow fleur! Heeel mooi hoor! Ik had al eerder hierover gelezen op internet, en volgens mij i shet wel prijzig, maar ik vind het, denk ik, wel waard. Misschien dat ik het ook eens ga doen, want mijn aziatische wimpers kunnen wel zo’n lengte gebruiken!

 4. Ja, het is 99 euro voor de eerste keer met nertswimpers. Er zijn ook goedkopere varianten maar die zijn minder mooi en slecht voor je wimpers.

 5. ben je dan niet allergisch voor dierenharen??

 6. Ik ben allergisch voor alle beesten met haren en veren…dacht ik. Maar van deze wimpers heb ik geen last. Ik wilde ze graag testen omdat ik zulke gevoelige ogen heb en toen Vanessa van Vie me vertelde dat deze haren hypo allergeen zijn durfde ik wel te proberen.

 7. Super voor je dat je geen last hebt!!! Ik zou het niet aandurven met echte haren…

 8. Ik heb ze nu ook, ik vind het fantastisch.

 9. Ja en je ogen zijn niet meer geïrriteerd, wat ze met mascara wel waren…

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid