|

5 haar tutorials voor overdag

Leuke hairdo’s met opgestoken haar of met vlechten zijn ideaal als je de hele dag onderweg bent. En ze zijn weerbestendig! Wij zochten de leukste kapsels voor je uit.

Fijne kapsels verzameld

Toen het echt warm begon te worden afgelopen zomer werd ik doodmoe van mijn (warme) haar. Dus ik ging snel op zoek naar tutorials van kapsels waarmee ik een briesje in mijn nek had. Ik kreeg aardig de smaak te pakken en heb ondertussen heel veel nieuwe kapsels uitgeprobeerd en mijn lievelingskapsels hier verzameld. Ze zijn trouwens ook leuk om te doen als het regent.
fifties-barbie-ponytail

Vintage staart

Het is een beetje een Barbie kapsel (de pop, niet die andere…)Ik draag mijn haar niet zo vaak in een staart, maar deze staart  van Thebeautydepartment staat zelfs mij leuk.
kapsel-hairdo-idee
Twist& vlecht

Deze knot-creatie is echt ontzettend makkelijk om te maken, volg gewoon de stappen in het filmpje van GalmeetsGlam. En ik heb er heel veel complimentjes door gekregen. Het ziet er een stuk moeilijker uit dan dat het is.

Flink vlechtwerk

Deze chignon van vlechten heb ik een heel aantal keer gedaan. De vlechten zijn lekker makkelijk vast te spelden en je hoeft er de rest van de dag helemaal niks meer aan te doen. Je hebt er ook een messy variant van  de chignon van vlechten die ik eigenlijk vaker maak

vlecht-idee

Rope braid

Al vanaf dat ik klein ben vlecht ik mijn haar regelmatig in, deze Rope Braid is net zoiets alleen dan iets specialer. Ze noemen deze vlecht ook wel eens unicorn braid.

Ik heb op Pinterest nog veel meer kapsels verzameld, dus mocht je ook de smaak te pakken hebben zoek dan daar nog gerust verder!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on oktober 6 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid