|

Alpro coconut, lactose- en sojavrij

Alpro heeft een nieuwe smaak op de markt gebracht en wel met kokos. Natuurlijk moest ik even gaan proeven of deze kokosdrank net zo lekker is als de ricedrink en gewone Alpro sojadrank.

sojavrij-lactosevrij-airmagazine

Wakker worden in De Nieuwe Yogaschool

Onlangs mocht ik namens Airmagazine tijdens een event kennis maken met een nieuwe drank van Alpro, Alpro coconut.  Bij dit Alpro event hadden we eerst een yogales bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Het was om tot rust te komen, maar ook direct een hele work-out. Ik had de dag erna in ieder geval echt wel wat spierpijn. Met een work-out begonnen we namelijk, wat zwaardere houdingen. Goed voor de spieren en het lichaam. Alles strekken en rekken, gewicht op je armen en benen zetten. En na een half uur het zware werk te hebben gedaan begonnen we aan het kalmere gedeelte. Om meer op jezelf richten en rust te vinden bij en met jezelf. Na de yogales stond er een heerlijk ontbijt klaar, het zag er allemaal zo yummy uit!

sojavrij-lactosevrij-airmagazine

 Ontbijten met Alpro

Ik moet toegeven, ik ben een moeilijke eter. Ik heb liever niet dat sausjes tegen iets aan ligt, en een heleboel smaken komen er bij mij niet in. Tegenwoordig dwing ik mijzelf echter dat ik meer moet uitproberen en dat heb ik deze ochtend ook gedaan. Want het zag er allemaal wel érg lekker uit. Kleine pannenkoekjes met speciale room en aardbeien, een paddestoelensoepje en nog zoveel meer lekkers. En bij al deze ontbijtspecials is Alpro gebruikt.

sojavrij-lactosevrij-airmagazine

Het smaakte allemaal echt erg lekker! De pannenkoekjes waren vol van smaak, de chocoladecakejes met kokosschaafsel smaakten lichtelijk zoet maar toch ook hartig en een lekker drankje stond ook klaar waar ik van genoten heb. Stiekem wil ik zo wel vaker ontbijten.

sojavrij-lactosevrij-airmagazine

Alpro kokosdrink zonder soja en zonder lactose

Nu eigenlijk het belangrijkste waar ik kennis mee maakte, de nieuwe Alpro drink met kokos! De drank is dunner dan ik had verwacht, het is niet heel erg waterig maar wel dun van substantie. Maar belangrijker, de smaak.. .De kokos drank is lekker. De smaak is niet té aanwezig en sterk maar wel de hoofdsmaak. Ook zit er een beetje rijst in wat zorgt dat de smaak een beetje gezoet is. I love my sweets. Belangrijk voor de airpeople out there, de drink is gebaseerd op basis van kokos en een vleugje rijst. Het is lactose en soja vrij.

Deze smaak is zowel te koop in het verse als in het lang houdbare schap van je supermarkt. De Original Fresh is er voor €2,39 en Original voor €2,19. En naast kokos heeft Alpro o.a. amandeldrink, hazelnootdrink en rijstdrink.
Ga jij binnenkort ook aan de kokos?

sojavrij-lactosevrij-airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 9 2014. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid