|

Celestial tea – Sleepytime en tension tamer

Celestial tea, 100% natuurlijk en heerlijk! Met deze ietwat druilerige dagen laat ik jullie kennis maken met twee van hun thee soorten. Sleepytime peach en Tension Tamer. Om op te warmen..

 Bloggers on Board

Onlangs mocht ik mee bij Bloggers on board en hierbij maakte ik kennis met Celestial tea. Ik vind de doosjes altijd al geweldig er uit zien , maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste bij thee, het is veel belangrijker hoe het smaakt. Dat zal ik vandaag vertellen.

Airmagazine-CelestialTea-09

Sleepytime Peach

Ik ben al langer bekend met de zogenaamde theeën waar je vermoeider van zou worden. Meestal vind ik deze te sterk naar de kamille smaken, de nasmaak daarvan vind ik te bitter en droog in de mond. Daar hebben ze gelukkig iets goeds op gevonden bij Celestial. De toevoeging van perzik! En dat maakt de thee inderdaad vele malen lekkerder. Nu ik mijn ritme weer moet oppakken om straks naar school te gaan is het slim om alvast op tijd te gaan slapen, met deze thee lukt dat goed. Yay voor Sleepytime Peach!

Airmagazine-CelestialTea-05

De ingrediënten van de sleepytime zijn:
Kamille, citroengras, pepermunt, tihabloemen, natuurlijke perzik met andere natuurlijke aroma’s (bevat sojalecithine), haagdoorn, braambladeren, oranjebloesem en rozenknoppen. Zoals je ziet de juiste ingrediënten om je slaap wat te vergemakkelijken. Maar ook enkele toevoegingen waardoor de smaak dus vele malen lekkerder is dan andere slaap theeën. Een echte aanrader dus.

Airmagazine-CelestialTea-01

Tension Tamer

Wacht even.. Check die verpakkingen! De één stoer de andere zo schattig. Nog even tien seconden kijken hoor.. En dan Tension Tamer. Celestial kreeg te horen dat Sleepytime voor sommige mensen zo goed werkte terwijl ze eigenlijk gewoon iets rustiger wilden worden en niet in slaap wilden vallen. Daarom bracht Celestial deze versie uit. Je wordt er rustiger van, maar valt er niet door in slaap. Echt om de ergste spanning weg te nemen. Slim dus voor een examen of als je gestressed bent om een andere reden. Ook deze smaakt erg lekker, hier zit ook de kamille in maar heeft de pepermunt en kaneel een wat sterkere smaak. En mocht ik die nu net erg lekker vinden.

Airmagazine-CelestialTea-04

Hier de ingrediënten van Tension Tamer:
Eleuthero, pepermunt, kaneel, gember, kamille, citroengras, zoethout, kattenkruid (MIAUW), tiliabloemen, natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma’s (bevat sojalecithine), hop en vitamine B6 en B12.
Ik moet binnenkort op voor mijn theorie voor mijn rijbewijs, dus heb nu de perfecte thee gevonden om de ergste zenuwen hiervoor weg te halen. Nogmaals, bedankt Celestial.

Airmagazine-CelestialTea-07

Natuurlijk hebben ze van Celestial nog veel meer smaken. Zo was Foodgloss ook aanwezig bij deze bloggers on board en zei dat ze altijd ice tea maakt van de thee uit de Fruit Tea Sampler.

Celestial is te koop bij de Albert Heijn en De Tuinen voor maar €2,38. Ga jij binnenkort ook voor een lekker kopje thee?

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 4 2014. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...