|

Luxe SPRKL party

Zin in een exclusief feestje? Modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceren op 5 april 2013 een tweede eigen  party concept, genaamd SPRKL, dat gehouden gaat worden in het luxe InterContinental Amstel Amsterdam.  Zoals we gewend zijn van Tamara met haar high-end Silk- en Dotts- events belooft het weer een feestelijke avond te worden voor de happy few. De muziek is in handen van DJ’s Mitchell Niemeyer en Delivio Reavon & Aaron Gill.

Feesten in luxe met de Modemeisjes

Op 5 april 2013 is het zover, er is een nieuw  feestje in Amsterdam! Air- girl Tamara Elbaz en mede Modemeisje Maria Tailor lanceren hun nieuwe party concept, SPRKL . En deze girls, die houden wel van een feestje. Maar vergis je niet in deze pretty ladies, . ze zijn beauties met brains en pas echt in hun element als ze zelf iets kunnen organiseren of opzetten Dat wordt dus weer een nacht met beautiful people, zien en gezien worden en lekker dansen en versieren op een geweldige locatie, namelijk in het schitterende Inter- Continental Amstel in Amsterdam. Maria en Tamara hebben DJ’s Mitchell Niemeyer en Delivio Reavon & Aaron Gill gestrikt om ervoor te zorgen dat SPRKL een groot succes wordt. De heren zijn bekend van festivals en feesten als Extrema Outdoor, Solar Festival, Ultra Sonic Festival en Dirty Dutch.

Dirty Dutch met Kelly Rowland

Dj’s Delivio Reavon & Aaron Gill zetten maandelijks met DJ Mitchell Niemeyer de Jimmy Woo op zijn kop met hun ‘Voyeur’ avond. De DJ Mitchell Niemeyer, die kortgeleden een track opnam met former Destiny’s Child Kelly Rowland, verruilt met de heren voor een avond de clubs in o.a. Las Vegas, Istanbul en New York voor de luxe SPRKL avond in Het Amstel.

tamra-elbaz-mariataylor

Get some SPRKL

Heb je zin in wat SPRKL? De eerste editie van SPRKL wordt gehouden op vrijdag 5 april 2013 in het InterContinental Amstel Amsterdam. De deuren gaan open om 20:00 uur, kaart- en tafelverkoop alleen in pre-sale.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 15 2013. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...