|

Feestelijke cocktails bij Admiraliteit Bar & Kitchen

Bijkletsen met vrienden doe je in Rotterdam al snel bij Rotown, Dudok, NRC, maar wat als je iets zoekt dat wat minder casual is en waar een drankje echt een feestje is? Admiraliteit Bar & Kitchen heeft niet alleen bijzondere cocktails en lekkere hapjes, deze boutique cocktailbar is ook on-Nederlands chic ingericht.

Rotterdam-Admiraliteit-300-dpi-airmagazine

Drankje doen in stijl

Rum uit de Amazone, whisky’s uit Japan, platinum tequila en nog veel meer bijzondere flessen drank sieren de hoge barwand van de nieuwe Rotterdamse boutique cocktailbar Admiraliteit Bar & Kitchen. De barman tovert ze voor je om tot de lekkerste cocktails. Maar ook als je geen cocktail- lover bent is deze bar een aanrader, als is het maar vanwege het interieur en de hapjes. Hier vind je geen Scandinavisch doe- maar gewoon-interieur, maar zitjes die aan een duur Parijs’’ hotel doen denken, een geweldig plafond gemaakt van mallen van originele New Yorkse stalen plafonds, reusachtige vazen met bloemen en muren die je aan de perfecte jaren 30 nachtclub doen denken.
chic-cocktails-drinken-rotterdam

Lichte snacks en zoute bites

Loopt je date zo uit dat je wel trek hebt gekregen in een kleine snack? Admiraliteit heeft cupcakes met pata negra, crispy oysters met soya en sesam, maar ook kleine beefburgers en duck spring rolls.
Op de lunchkaart staan huisgemaakte soep, die dagelijks wisselt, sandwiches, salades, mini loempia’s, en gerechten als New York Strip en chicken breast sliders voor de stevige trek. Binnenkort wordt de kaart uitgebreid met vegetarische bites, vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten.

admiraliteit-cocktail-bar-rotterdam

Locatie Admiraliteit Bar & Kitchen

Admiraliteit Bar & Kitchen is vanaf 11.00 geopend, in het weekend vanaf 15.00 en sluit meestal rond 01.00
Adres: Admiraliteitsstraat 17b 3011 EJ Rotterdam.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 16 2014. Filed under Featured, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...