|

Gouden Tomb of Djer nailart

Het team achter Whattheflock wat je waarschijnlijk kent van de velvet nails in ontelbare kleuren en de betaalbare caviar heeft nu een hele leuke nieuwe lijn met 22 karaats goud; Tomb of Djer!

tombofdjer-gouden-lakEcht goud op je nagels met Tomb of Djer

Na de flocknails komt Whattheflock nu met een productlijn waarmee je je nagels met 22 karaats goud versiert. En het is nog betaalbaar ook! De Tomb of Djer collectie bestaat uit Goud flock, Treasure topcoat, Goud glans topcoat, Gouden nagellak, bladgoud op vloei en los en vergulde hartjes. De treasure topcoat kun je over roze nagellak doen voor een lekker girly look of over een hele donkere nailcoat voor een opvallend effect. Het bladgoud op vloei is superleuk om je hele nagel mee te beplakken, maar je kunt er ook vormpjes uitknippen die je dan op je nog natte nagellak plakt.

Online Budget nailart kopen

Een potje flock voor op je nagels koop je al voor €2,50, maar de prijzen voor de gouden lakjes liggen iets hoger. Gelukkig is alles nog steeds behoorlijk low-budget, je hebt al een topcoat met echt goud vanaf €7,50. En als je morgen, 29 maart, bestelt krijg je tot wel 50% korting op de producten van Whattheflock.Een fijne bijkomstigheid is dat de webwinkel supersnel werkt, vaak heb je de bestelling al na een dag in huis!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 28 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...